|

Ahmet Ağaoğlu'ndan Beşiktaş'a: Bu ne ciddiyetsizlik

Beşiktaş'ın golcü oyuncu Burak Yılmaz için yaptığı teklifi 'ciddiyetsiz' olarak nitelendiren Ahmet Ağaoğlu, son gün yaşanan transfer süreciyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
09:08 - 1/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:28 - 1/09/2018 Cumartesi
Diğer
Burak Yılmaz, Beşiktaş'a teklifi için teşekkür etti ve Trabzonspor'da kalacağını açıkladı.
Burak Yılmaz, Beşiktaş'a teklifi için teşekkür etti ve Trabzonspor'da kalacağını açıkladı.

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın transferi için yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı ve tecrübeli golcünün Trabzonspor'da kalacağı açıklandı.

Transfer döneminin son saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

61saat.com’a konuşan Ağaoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Saçma sapan teklifler yapmışlar"
  • "Bir şeyler yapmışlar. Beşiktaşlı yöneticiler Burak Yılmaz ile konuşmuşlar. Beşiktaşlı yönetici arkadaşlar kendi kafalarına göre saçma sapan teklifler yapmışlar. Daha bu teklifler bana gelmeden yönetici arkadaşlar uzaklaştırdı. Ciddiye alınacak teklif yapmadılar. Arkadaşlarım da "Kusura bakmayın ama bu teklif sözlü başkana ulaştıramayız" dediler. Bu ne ciddiyetsizlik arkadaş.
"Telefonla olmaz bu işler"
  • "Burak Yılmaz ile Beşiktaşlı yöneticiler arasında ne geçti bilmiyorum. Bu iş dönüp dolaşıp benim söylediğim yere geldi. Bu tür şeyler onun vasıtasıyla, sözle, telefonla yok hükmündedir. Çünkü ciddiyet içermez. Bugün çıkar sana 5 milyon euro der yarın der 0.5, hiç ciddiye alamam. Telefonla olmaz bu işler varsa teklifin yazılı yaparsın bende onun üzerine yürürüm, bunu hep söyledim adım gibi biliyordum böyle olacağını. 3. ligde iki takım arasında 3. sınıf bir oyuncunun transferini yapmıyoruz. Süper Lig’in tepesinde bulunan 4 takım arasındaki iki takım arasında böyle şeyler anlamsız."
"5 milyonluk adamı 500 bin euroya gönderirsem bu ihanettir"
  • "
    Bana mesajlar geliyor “V
    ay nasıl satarasınız, ihanettir bu” diye sanki 5 milyon euro, 10 milyon e
    uro verdiler de ben satmadım. 5 milyonluk adamı 500 bin e
    uro
    ya gönderirsem bu ihanettir."
#Burak Yılmaz
#Trabzonspor
#Beşiktaş
#Ahmet Ağaoğlu
6 yıl önce