|

Ahmet Ağaoğlu'ndan derbi öncesi taraftara çağrı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe derbisine her yönüyle hazır olduklarını belirtirken, bordo-mavili taraftarlara çağrıda bulundu. Ağaoğlu, "Taraftarlardan ricam; Fenerbahçe maçında 90 dakika takıma destek versinler" dedi.

Haber Merkezi
11:03 - 15/10/2021 Cuma
Güncelleme: 11:23 - 15/10/2021 Cuma
Yeni Şafak
Ahmet Ağaoğlu
Ahmet Ağaoğlu

Süper Lig'in 9. haftasında pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, zorlu mücadele öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Ağaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Geriye düşebiliriz ama maçı çevirecek gücümüz var"

  • "Oynadığımız futbol umut verici, bizi başarıya taşıyacak bir futbol oynuyoruz. Lig uzun bir maraton, 38 maç oynayacağız. Daha dörtte birini bile tamamlamadık. Geriye düşebiliriz ama maçı çevirecek gücümüz var. Ne zaman ki mücadeleyi bırakısınız, o zaman her şeyi kaybedersiniz. Oynadığımız ilginç maçlar oldu, Konya'daki maç önemliydi. Galatasaray maçında 2-0 geriye düştük rahat da kazanabilirdik. Geri dönüş direnci gösterdik."
"Taraftarların büyük ilgisi var"
  • "Taraftarın Fenerbahçe maçına büyük ilgisi var. Taraftarlardan ricam, Fenerbahçe maçında 90 dakika takıma destek vermeleri. Gerçekten oyuncular buna çok büyük değer veriyorlar. Taraftar, onlar için itici güç. Fenerbahçe maçına her yönüyle hazırız."


#Trabzonspor
#Ahmet Ağaoğlu
#Fenerbahçe
3 yıl önce