|

Ahmet Ağaoğlu'ndan ses getiren Burak Yılmaz çıkışı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Slovenya kampında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ağaoğlu, önümüzdeki hafta 2 yeni oyuncunun kampa katılacağı müjdesini verirken Burak Yılmaz ile ilgili de ilginç bir çıkışta bulundu.

Yeni Şafak
18:25 - 8/07/2018 Pazar
Güncelleme: 18:38 - 8/07/2018 Pazar
Yeni Şafak
Ahmet Ağaoğlu.
Ahmet Ağaoğlu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün transfer gündemine dair Slovenya kampında konuştu. Ağaoğlu, 2 transferin önümüzdeki hafta kampa katılacaklarını bildirirken bazı oyuncuların takımdan ayrılabileceği ile ilgili soruya da flaş bir çıkışta bulundu.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Transfer, hem ekonomik sıkıntı yaratmayacak hem de kulübün gücüne güç katacak şekilde olacak. Önümüzdeki hafta içerisinde 2 oyuncu, kampa dahil olacak. İhtiyaç duyulan mevkilere de transfer çalışmaları içerisindeyiz. 10 gün içerisinde ödenmesi gereken 30 milyon lira var. Ödemelerin ardı arkası kesilmiyor. Rakamlar, milyonlar ile telaffuz ediliyor. Bugüne kadar nasıl geldiysek, aynı şekilde devam edeceğiz. Trabzonspor gibi bir kulübün içerisinden çıkamayacağı bir sıkıntı yoktur. 10 milyon taraftarı olan, Türk futbolunun kilometre taşı olan bir kulübün sıkıntılı dönemleri olur, ayağı takılır ama yere düşmez."



#Trabzonspor
#Ahmet Ağaoğlu
#Burak Yılmaz
6 yıl önce