|

Beşiktaş Kulübü Ahmet Çakar'a dava açıyor

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın başkan Ahmet Nur Çebi hakkındaki sözleriyle ilgili hukuki girişimlerin başlatıldığı belirtildi.

Haber Merkezi
14:56 - 21/09/2020 Pazartesi
Güncelleme: 15:16 - 21/09/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Ahmet Çakar, siyah-beyazlıların tepkisini çeken yorumlarda bulundu.
Ahmet Çakar, siyah-beyazlıların tepkisini çeken yorumlarda bulundu.

Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi'yi Beşiktaş tarihinin karizmadan en yoksun başkanı olarak nitelerken, "Sayın Çebi, siz aynı zamanda spor aklı en az olan başkanısınız" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulüpten bunun üzerine bir açıklama yayımlanarak, Ahmet Çakar hakkında hukuki girişimlerin başlatıldığı ve Beyaz TV ile ilişkilerin askıya alındığı bildirildi.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

  • "Eski hakem Ahmet Çakar’ın, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında, iki haftadır süre gelen, Başkanımız Ahmet Nur Çebi hakkında sarf etmiş olduğu edep ve eleştiri sınırlarını aşan sözlerini şiddetle kınıyoruz.
  • Türk futbolunun marka değerini yükseltmeyi amaç edinmesi gereken spor programlarında, olayların terbiye hudutları da aşılarak kişiselleştirilmesinin futbol kamuoyuna hiçbir faydası yoktur.
  • Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, değerli üyelerimizin teveccühüyle Başkanlık makamımızda bulunan Sayın Ahmet Nur Çebi’nin kişilik haklarına saldırıda bulunan eski hakem Ahmet Çakar hakkında hukuki girişimlere başlandığını ilan eder, Türk Futbolunun marka değerini aşağıya çekmeyecek şekilde; tutum, davranış ve söylemler oluşana dek Beyaz TV ile ilişkilerimizin askıya alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız."


#Beşiktaş
#Ahmet Nur Çebi
#Ahmet Çakar
4 yıl önce