|

Ahmet Çakar'dan Galatasaray-Antalyaspor maçı için şike iması

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamalarının kendisini rahatsız ettiğini belirtirken gündem olacak iddialarda bulundu.

Yeni Şafak
09:34 - 13/02/2018 Salı
Güncelleme: 10:29 - 13/02/2018 Salı
Diğer
Galatasaray, Başakşehir'in Fenerbahçe'ye yenildiği haftada zirveye yerleşti.
Galatasaray, Başakşehir'in Fenerbahçe'ye yenildiği haftada zirveye yerleşti.

Galatasaray sahasında Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ahmet Çakar, Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun maçtan günler öncesinde yaptığı açıklamalarla ilgili flaş yorumlarda bulundu.

Beyaz TV yorumcusu Çakar'ın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;
"Neden Galatasaray acil maç kazanmalı diyorsun?"
  • "Hamza Hamzaoğlu, 'Galatasaray acilen maç kazanmalı' diyor sizce bunu demesi normal mi? Bu yorumları yapması normal mi? Üç gün önce neden Galatasaray acil maç kazanmalı diyorsun? Sen Antalyaspor'sun ve belli ki Galatasaray kendi evinde seni boğacak, peki neden alan kapatmıyorsun, Gomis'in gol yollarını kapatmıyorsun. Maç başlıyor bir bakıyorsun Galatasaray gidiyor geliyor pozisyonlar buluyor ve maç 3-0 oluyor sonra ilk yarı bitmeden oyuncu değiştiriyorsun. Okan Buruk ve Hamza Hamzaoğlu'nun dürüstlüklerine ve namuslu bir insan olduklarına inanıyorum. Fakat Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği taktik ve yaptığı açıklama. Okan Buruk'un verdiği taktik ve kendini oyundan attırması beni rahatsız ediyor. "
"Neden veteran bir takım gibi oynayıp 3 gol yiyorsun"
  • "Bana Hamza Hamzaoğlu'nun 'Sonuç 2. planda kalıyor bizim için' cümlesinin ne anlama geldiğini açıklar mısınız? Antalyaspor küme düşmemek için debelenen bir takım, böyle bir durumda maç nasıl 2. planda kalıyor senin için. Maç 2. planda ise ilk 30 dakika neden veteran bir takım gibi oynayıp 3 gol yiyorsun. Hamza Hamzaoğlu'nun Milli Takıma gelişi ve Galatasaray'a gidişi Fatih Terim'in izni ve inayetiyle olmuştur. Beni aldı Galatasaray'a getirdi başarılı olmama vesile oldu der ve Galatasaray'a karşı kendisini çok fazla sıkmaz."

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi (Şub 12, 2018 at 11:06öö PST)

#Hamza Hamzaoğlu
#Galatasaray
#Ahmet Çakar
6 yıl önce