|

Ahmet Çakar'dan olay Galatasaray iddiası

Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanacak Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ahmet Çakar, sarı-kırmızılı ekibin grubu sonuncu olarak tamamlayacağını iddia etti.

Yeni Şafak
09:07 - 18/09/2018 Salı
Güncelleme: 09:25 - 18/09/2018 Salı
FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar.
FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar.

Türkiye’yi bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden tek takım olan Galatasaray, D Grubu’ndaki ilk maçında bugün Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı konuk edecek. Karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ahmet Çakar dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Sarı-kırmızılıların D Grubu'da sonuncu olduğunu iddia eden Çakar'ın Beyaz TV'de yaptığı açıklamalar şöyle;

"Galatasaray 4-5 puan alır"
  • "Bu grupta lider kim olur bilmiyorum ama sonuncuyu biliyorum. Galatasaray bu grupta sonuncu olur. Galatasaray 4 ya da maksimum 5 puan alır. Galatasaray, dünya kura tarihine geçti. Hiçbir kulüp böylesine kolay bir kura çekmemiştir. Bu da bazı sorunlar getiriyor. Bu grup, Real Madrid, Manchester United gibi takımlardan oluşsaydı, Galatasaray'ın başarısız sonuçları kabul görürdü. Eğer bu grupta 4-5 puan alırsan sorunlar yaşarsın."
"Rodrigues ve Onyekuru'yu göreceğim"
  • "Galatasaray bu gruptan 4 ya da 5 puan alır. Niye böyle söylüyorum? Galatasaray kağıt üzerinde rakipleriyle baş edebilecek konumda ancak oyun kurgusu öyle değil. Herkes Rodrigues diyor. Lokomotiv karşısında Rodrigues'i göreceğim. Onyekuru'yu da göreceğim. Bazı oyuncuları gereksiz büyütüyoruz."
"Terim yıpranırım korkusu içinde"
  • "Ozan Kabak, Kasımpaşa karşısında iyi oynadı. Ancak Kasımpaşa ile oynamakla Schalke ve Porto ile oynamak aynı değil. Terim sonuncu olursam yıpranırım korkusu içinde. Keşke 1-2 baba rakip olsaydı diye düşünüyordur."
#Galatasaray
#Ahmet Çakar
#Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce