|

Ahmet Hamdi Çamlı yeniden başkan

İstanbul Büyükşehir Belediyespor 13. Olağan Genel Kongresi’nde mevcut başkan Ahmet Hamdi Çamlı, yeniden başkanlığa seçildi. Ahmet Hamdi Çamlı, 52 delegenin tamamının oyunu aldı.

Yeni Şafak
04:00 - 12/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 21:52 - 11/08/2015 Salı
Yeni Şafak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün 13. Olağan Genel Kurulu Cebeci Spor Kompleksi Konferans Salonu'nda yapıldı. Genel Kurulda oy kullanan 52 delegeden 52'sinin oyunu alan Ahmet Hamdi Çamlı, yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başkanı oldu. Kongrede söz alan Başkan Ahmet Hamdi Çamlı, “1941 yılında İETT ile başlayan daha sonra İSKİ ve İtfaiyenin birleşmesiyle 1990 yılında Belediyespor adını alan kulübümüz ile 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan döneminde ilk bağımız oluştu. Uzun süren yöneticilik hizmetinin ardından 2014 yılında başkan olarak kulübe hizmet etmek nasip oldu. 1 yıl boyunca kulüpte sportif faaliyetlerin yanı sıra kültürel ve sosyal etkinlikler düzenledik ve kulüpte etik değerleri ön plana çıkararak ahlaklı ve maneviyatlı sporcular yetiştirmeyi hedef edindik. Bu şekilde olunca zaten sportif başarılar da gelmeye başladı” dedi.



SPORLA YETİŞEN BAŞARILI BİREYLER...


Geçmişten günümüze kulübe emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Ahmet Hamdi Çamlı, “Bundan sonra da yeni yönetim kurulumuzla birlikte gençlerimizi sporla sokaktan uzak tutup başarılı bireyler olarak topluma kazandırmaya ve ülkemize sportif faaliyetlerle hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



YÖNETİM LİSTESİ


1. Ahmet Hamdi ÇAMLI ( Başkan)


2. Ali METİN


3. Aziz Enes YILMAZ


4. Bahaddin ULUSAN


5. Eren ÖZDEMİR


6. Faruk ALBAYRAK


7. Faruk ÇETİN


8. Fatih KARACA


9. Gürkan İzzet PAKSOY


10. İsmail ÖZBAYRAKTAR


11. Mustafa İPEK


12. Orhan ERDEMİR


13. Seçkin TURAN


14. Turgut BABUŞÇU


15. Yavuz Selim TUNCER


#İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
#Ahmet Hamdi Çamlı
#Cebeci Spor Kompleksi
9 yıl önce