|

Ahmet Oğuz'dan Beşiktaş açıklaması

Gençlerbirliği Kaptanı Ahmet Oğuz, Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki haberlerle ilgili, "Şu ana bana gelen bir teklif yok. Buradan bir gün başka takıma gitmek için çıkarsam, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:51 - 30/12/2018 Pazar
Güncelleme: 13:01 - 30/12/2018 Pazar
AA
Ahmet Oğuz bu sezon Gençlerbirliği formasıyla çıktığı 17 lig maçında 2 gol atarken 2 de asist yaptı.
Ahmet Oğuz bu sezon Gençlerbirliği formasıyla çıktığı 17 lig maçında 2 gol atarken 2 de asist yaptı.

Spor Toto 1. Lig'de devre arasına lider giren Gençlerbirliği'nde sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz, Süper Lig hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

25 yaşındaki futbolcu, Gençlerbirliği'nin altyapısından yetiştiğini vurgulayarak, "Geçen sezon küme düşerek büyük bir üzüntü yaşadık. Gençlerbirliği taraftarını, ailesini hayal kırıklığına uğrattık. Bu takımı Süper Lig'e çıkarmak bizim boynumuzun borcu" diye konuştu.

Takımının ilk yarıdaki tüm maçlarında oynayan 25 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda yeniden Süper Lig'de yer almayı amaçladıklarını belirterek, bu hedef doğrultusunda Spor Toto 1. Lig'in ilk yarısında önemli işler yaptıklarını dile getirdi.

İlk devreyi 41 puanla lider tamamlayan başkent temsilcisinin önemli isimlerinden AhmetOğuz, "İlk yarıyı güzel bitirdik. Takımda kesinlikle rehavet yok. Gerçekten kaliteli bir ekibiz. İllaki bizi zorlayacak takımlar olacak ama ancak bireysel hatalardan dolayı yenilebiliriz" şeklinde görüş belirtti.

"Bana ulaşan bir teklif yok"

İsmi Beşiktaş ile anılan Ahmet, transfer haberlerine ilişkin ise, "Gençlerbirliği'nde kaptanlığa kadar yükselmiş bir futbolcuyum. Çocukluğumda bu tesislere gelip gitmeye başladım. Buradan bir gün başka takıma gitmek için çıkarsam, ancak başkanımız Murat Cavcav'ın izniyle, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda olacaktır. Bana şu ana kadar ulaşan bir şey yok." ifadelerini kullandı.


#Ahmet Oğuz
#Beşiktaş
#Gençlerbilriği
5 yıl önce