|

Akhisar, Roberto Carlos'u bekliyor

Spor Toto Süper Lig'de yaşadığı düşüşe engel olamayan Akhisar Belediyespor, dört gözle yeni teknik direktörü Roberto Carlos'u beklemeye başladı.

14:30 - 4/01/2015 Pazar
Güncelleme: 16:27 - 4/01/2015 Pazar
DHA
Bu sezon ligde ilk 4 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan Akhisar Belediyespor, son aylarda çöktü. Yeşil siyahlı ekip, 3-1 mağlup olduğu Bursaspor deplasmanında galibiyet hasretini 10 maça çıkartarak devreyi 17 puanla tehlikeli bölgede tamamladı. Son 3 maçını kaybeden Akhisar Belediyespor, bu müsabakalarda 10 gol yerken 2 gol atabildi.

Akhisar Belediyespor, düşen performansıyla geçen geçen sezonu da mumla aradı.

HIRÇINLIK DA ARTTI

Geçen sezon ilk 16 haftada 22 puan toplayan yeşil siyahlılar, bu sezon aynı periyotta 5 puanlık sapma yaşadı. Akhisar Belediyespor'un kötü performansı, sahaya hırçınlık olarak da yansıdı. Geçtiğimiz sezon 16 haftada 1 kırmızı, 28 sarı kart gören Akhisar Belediyespor, bu sezon sayıyı 3 kırmızı, 46 sarı karta çıkardı. Akhisarlı futbolcular 1 hafta devre arası tatili yapacak.

CARLOS CUMA GÜNÜ GELİYOR

Akthisar Belediyespor'un gelecek sezonu opsiyonlu 1.5 yıllığına anlaşmaya vardığı Roberto Carlos, 9 Ocak Cuma günü gelerek sözleşme imzalayacak. Futbolculuk döneminde dünyanın en önemli yıldızlarından olan ve Real Madrid'le Şampiyonlar Ligi, Brezilya Milli Takımı'yla Dünya Kupası zaferleri yaşayan 42 yaşındaki teknik adam, ülkesinde tatil yapıyor.

Roberto Carlos'un takımın başına geçeceği Akhisar Belediyespor, 10-18 Ocak tarihleri arasında Antalya Side'de kamp yapacak. Ülkemizde son olarak Sivasspor'u çalıştıran ve Akhisar Belediyespor'un ilk yabancı teknik direktörü olacak Roberto Carlos, transfer listesini kampta verecek. Futbolcular ise 1 hafta devre arası tatili yapacak
#Akhisar
#Roberto Carlos
#Akhisar Belediyespor
9 yıl önce