|

Akhisar'dan hakemlere sert tepki

Kayserispor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, “Oyuncuların devreye girmesi gerekirken, hakemler devreye girdi" dedi.

Yeni Şafak
16:02 - 13/12/2015 Pazar
Güncelleme: 16:06 - 13/12/2015 Pazar
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor, Akhisar Belediyespor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cahit Arslan açıklamalarda bulundu.


Genç çalıştırıcı, “Biz de kazanmayı istiyorduk. Maça Kayserispor iyi başladı. Sonra biz öne geçtik. Futbolcuların devreye girmesi gereken yerde hakemler devreye girdi. Hakem çok ön plana çıktı. Kayserispor'un kazandığı galibiyeti gölgelemek istemiyorum. Kötü iş yapan hakemleri görevlendirmesinler" dedi.



Kafkas: Haksız olan bir şey istemiyoruz

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Haksız olan bir şeyi ne ben istiyorum ne de Kayserispor istiyor. Geçen hafta biz hakemle alakalı biraz serzenişte bulunmuştuk. Ben kime haksızlık yapılmışsa aynı bana yapılmış gibi hissediyorum, bunu da açık yüreklilikle söylerim" dedi.



Kafkas, "Oyunun hakimiyeti bizdeyken bir gol yedik. Daha sonra oyuncularım toparlandı. Biraz sıkıntılarımız oldu taktiksel anlamda, fakat öne geçmesini bildik. 10 kişi kalana kadar da oyun tamamen bizdeydi. 10 kişi kaldıktan sonra da doğal olarak baskı yedik. Cihat Hoca çok fazla ofansif oyuncuyu oyuna sokunca ve Douglao'yu da öne alınca biraz zorlandık. Sonuçta 10 kişiyle oynamasını da iyi becerdik. Böyle önemli bir takıma karşı 3-2 kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.



#Süper Lig
#Akhisar Belediyespor
#Kayserispor
8 yıl önce