|

Alanyaspor-Trabzonspor: 1-2

Trabzonspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve 6 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Bordo mavililerin golleri Burak Yılmaz ve Abdülkadir Ömür'den geldi.

Yeni Şafak
20:50 - 24/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:09 - 24/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Burak Yılmaz, Süper Lig'deki 18. golüne Alanyaspor maçında ulaştı.
Burak Yılmaz, Süper Lig'deki 18. golüne Alanyaspor maçında ulaştı.

Süper Lig'de 2018'de henüz galibiyet alamayan Trabzonspor, bu şanssızlığını Aytemiz Alanyaspor karşısında kırdı. Rakibini 2-1 yenen bordo mavili ekip 6 hafta sonra kazanmış oldu.

Fırtına maça istediği gibi başlayamadı ve 8. dakikada Aytemiz Alanyaspor golü buldu. Orta alandan yapılan hatalı geri pas kısa düşünce araya giren Emre Akbaba, topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu. Emre böylece bu sezonki 8. golüne imza atmış oldu. İlk yarıya boyunca rakibine fırsat vermeyen Alanyaspor bu üstünlüğünde uzun süre korudu.

Ancak 68. dakikada Yusuf Yazıcı'nın harika bir çalımla iki kişi eksiltip yaptığı ortada oluşan karambolde son dokunan Burak Yılmaz skora dengeyi getirdi.

Golden sonra Alanya beraberlik için bastırırken golü kalesinde gördü. Burak'la başlayan atakla N'doye'nin pasında Abdülkadir takımını öne geçrien gole imz attı. Genç yıldız, bu sezon Akhisar maçının ardından ilk kez gol sevinci yaşamış oldu.

  • Üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyan Trabzonspor, 16. haftadaki Bursarspor maçının ardından ilk kez kazandı. Bordo mavili ekip 2018'deki ilk galibiyetiyle puanını 36'ya çıkardı. İkinci yarı büyük düşüş yaşayan Aytemiz Alanyaspor ise 21 puanda kaldı.




#Trabzonspor
#Alanyaspor
#Süper Lig
6 yıl önce