|

Albayrak: Sneijder hayatımı kurtardı

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Sneijder herhalde hayatımı ve maçı kurtardı" dedi.

Yeni Şafak
09:43 - 17/05/2015 Pazar
Güncelleme: 06:49 - 17/05/2015 Pazar
DHA

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, Gençlerbirliği'nin iyi bir takım olduğunu ve maçın zor geçtiğini ifade ederek, "Allah'ıma şükürler olsun, Sneijder herhalde hayatımı ve maçı kurtardı. İki maçımız kaldı. 180 dakika kolay olmayacak. Her takım diğerinden puan alabiliyor. Bu güzel günde, taraftarlarımızın önünde 3 puan aldığımız için sevinçliyim. Şimdi Sivas'a gideceğiz. Medicana Sivasspor ile kupa maçımız var. Ondan sonra gelip Beşiktaş maçına hazırlanacağız" diye konuştu.



Karşılaşmanın son anlarında Gençlerbirliği'nin Stancu ile yakaladığı pozisyonda büyük stres yaşadıklarını belirten Albayrak, "O an ben ve birkaç yüz kişi kalp krizi geçirebilirdi statta. Son anda gol olmadı. Biz de çok pozisyon kaçırdık. Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum. Onlar da iyi mücadele ettiler" dedi.



Hamza Hamzaoğlu'na Mersin İdmanyurdu maçında tepki gösteren ve Gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmayan Emre Çolak ile ilgili soru üzerine de Albayrak, "Bu hocanın takdiridir, onun vereceği karara saygı duymak lazım. Emre zaten maçtan sonra da Florya'da da hocasından özür diledi. Bir problem olmaz aramızda. Biz bir aileyiz, Emre de bizim kardeşimiz, evladımız" ifadesini kullandı.



Cezalı Muslera'nın yerine kaleyi koruyan Sinan Bolat'ın da iyi bir maç çıkardığını vurgulayan Albayrak, "Son dakika iyi bir top çıkardı. Sinan iyi bir kaleci. Bugünler için aldık. Bugün de bize 3 puanı getiren kardeşimiz oldu. Bütün futbolcu arkadaşlarımı tebrik, taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.



Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de şampiyonluk yolunda zor bir maçı geride bıraktıklarını anlatarak, "Taraftarlarımızla, oyuncularımızla şampiyonluğu hak ettiğimizi gösterdik. Ama şampiyon olmak için gerekli puanları almamız lazım. O nedenle matematiksel olarak garantileyene kadar mücadele edeceğiz. Beşiktaş ile derbi maçı yapacağız. Derbinin favorisi olmaz. Bizim amacımız kalan iki maçımızı alıp, inşallah şampiyon olmak" dedi

#Abdurrahim Albayrak
#galatasaray
#gençlerbirliği
#sneijder
9 yıl önce