|

Alex De Souza futbolu bıraktı!

Alex De Souza, profesyonel kariyerindeki son maçında sahanın ortasında Fenerbahçe bayrağı açtırdı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Brezilyalı yıldız, 86. dakikada gözyaşları içinde sahayı terk etti. Coritiba, maçı 3-2 kazanırken, 90+5'te gelen galibiyet golü sonrasında bütün futbolcular saha kenarındaki Alex'e koşup sarıldı.

Yeni Şafak
09:00 - 8/12/2014 الإثنين
Güncelleme: 14:55 - 8/12/2014 الإثنين
Diğer
CORITIBALI FUTBOLCULAR 90+5'TEKİ GALİBİYET GOLÜNÜ ALEX'E ARMAĞAN ETTİ

Brezilya Serie A'nın son haftasına dahil olan karşılaşmada Coritiba, Bahia'yı 3-2 mağlup etti. Küme düşme hattındaki Bahia, 'tamam mı devam mı' niteliği taşıyan maçta Almeida (Dk.14) ve Romulo'nun (Dk.26) golleriyle 2-0 öne geçti. Maçı bırakmayan Coritiba, 35'te Ze Eduardo, 85'te Dudu ve 90+5'te Keirrison'un golleriyle 3-2 galip geldi. Coritiba bu sonuçla puanını 47 yaparak 14. sıraya yükseldi, Bahia ise 37 puanla 18. sırada kalarak küme düştü.


ALEX, SAHA ORTASINDA YAPTIĞI KONUŞMAYLA BİR KEZ DAHA BÜYÜLEDİ

Alex De Souza için maçtan önce saha ortasına bir stand kuruldu. Tribünleri dolduran binlerce futbolseverin alkışları arasında sahaya çıkan Alex, çok önemli mesajlar içeren bir konuşma yaptı.


İşte Alex de Souza'nın o açıklamaları...


"HER ŞEYİMİ FUTBOLDAN ELDE ETTİM"

"Futbolu bırakıyorum. Arjantinliler'in muhteşem oyuncusu Alfredo Di Stefano futbolu bırakırken "Teşekkürler Vieja" demiş. Vieja'nın anlamı, yaşlı annedir. Bazı zamanlarda, bugün içimi kaplayan hisler, beni tamamen ele geçiriyor. Ben her şeyimi futboldan elde ettim. Tamamen futbola aitim. Futbol bir spordan ya da yaşama biçiminden daha fazlası benim için. Bu benim hayatım!

#alex
#alex de souza
#Brezilya
٪d سنوات قبل