|

Alex de Souza yeşil sahalara geri dönüyor: Taraftarları heyecanlandırdı

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, yorumculuk yaptığı ESPN Brazil kanalından ayrıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden kararını duyuran Alex, yorumculuğu neden bıraktığını açıkladı.

Haber Merkezi
09:10 - 28/12/2020 Pazartesi
Güncelleme: 09:41 - 28/12/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Alex de Souza, 2015 yılında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırmıştı.
Alex de Souza, 2015 yılında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırmıştı.

2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve hem saha içinde hem de saha dışında yaptıklarıyla taraftarların gönlünü kazanan Alex de Souza, belirli bir süredir ESPN Brazil kanalında yorumculuk yapıyordu.

"Antrenör olacağım"

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Alex, yorumculuğu bıraktığını duyurdu. Bir takipçisinin, "Kovuldunuz mu yoksa istifa mı ettiniz? Çünkü bir futbol maçını nasıl analiz edileceğini bilen birkaç yorumcudan birisin" sorusuna yanıt veren Alex de Souza, antrenör olmak için görevinden ayrıldığını söyledi. Alex, "Hayır. Antrenör olacağım. Sadece bu" ifadelerini kullandı. 43 yaşındaki spor adamının bu sözleri taraftarları heyecanlandırırken, 'Fenerbahçe'ye antrenör olarak geri dönecek mi' sorularını akıllara getirdi.

"Fenerbahçe'den teklif geleceğini sanmıyorum"

2015 yılında aktif futbolculuk kariyerini sonlandıran Alex de Souza, antrenörlük eğitimi için kurslara gidiyordu. Kurslarını tamamlayan Alex'in Fenerbahçe'ye antrenör olarak geri dönebileceği iddia edilmişti. Geçtiğimiz yaz bu konuda açıklama yapan Alex de Souza, "Şu an için henüz erken ve Fenerbahçe'den böyle bir teklif geleceğini sanmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

  • 2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe formasıyla toplamda 344 karşılaşmaya çıkan Alex de Souza, 171 gol ve 147 asistlik performans sergilemişti.

#Alex de Souza
#Fenerbahçe
3 yıl önce