|

Alex'in veda günü

Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza, Brezilya Serie A’da bugün TSİ 21.00’de oynanacak Coritiba-Bahia maçıyla profesyonel kariyerine son verecek.

Yeni Şafak
10:00 - 7/12/2014 Pazar
Güncelleme: 10:11 - 7/12/2014 Pazar
Diğer

Brezilya Serie A’da bugün TSİ 21.00’de oynanacak Coritiba-Bahia maçıyla profesyonel kariyerine son verecek Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza, instagram hesabından veda mesajı paylaştı.


Portekizce ve Türkçe dillerinde yazdığı mesajla, bugüne kadar formasını giydiği takımların taraftarlarına teşekkür eden 37 yaşındaki futbolcu, “Couto Pereira’ya, Palestra İtalia’ya, Mineirao’ya, Maracana’ya ve Şükrü Saracoğlu’na teşekkürler” dedi.


Rakip taraftarların hep kendisine saygı gösterdiğini ifade eden Alex, “Bir özel teşekkür de rakip taraftara. Hiçbir zaman, hiçbir yerde rakip taraftarlarca kötü muamele görmedim. Rakip taraftarların sessizliğe boğulduğu maçlarda, yine de saygı duyulan bir şekilde sahadan yürüyüp çıkabilmek büyük bir keyifti. Her zaman saygının peşinden koştum ve saygıdeğer bir şekilde bitiriyorum” diye yazdı.


Bu arada Fenerbahçe eski teknik direktörü Zico da Coritiba resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Fenerbahçe dönemlerini anlatırken, “O gerçek bir idol ve kaptandı. Çok iyi bir harmoni yakalamıştık” dedi. (Skorer)

#Fenerbahçe alex
#alex
#coritiba
#fenerbahçe
#Şükrü Saracoğlu
#alex jübile
#Coritiba Bahia maçı ne zaman
#alexin jübile maçı
9 yıl önce