|

Alex'ten de Souza yorumu

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza, Sarı-Lacivertlilerin gündeminde olan Josef de Souza hakkında, 'Eğer Souza imza atarsa bu formayla çok başarılı olsun ve Fener taraftarı da onun kulübe yardım etmesine yardımcı olsun isterim' dedi.

Yeni Şafak
16:00 - 2/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:51 - 2/07/2015 Perşembe
IHA

Son günlerde Fenerbahçe'yle anlaştığı konuşulan Josef de Souza hakkında sarı-lacivertli eski futbolcu Alex de Souza'ya Fenerbahçe taraftarından gelen sorular üzerine Brezilyalı futbolcu sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.



Alex, kendi Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Bir çok Türk bana Souza hakkında sorular soruyor; 'İyi midir? Fener'de başarılı olur mu?' Türkiye'de 8 buçuk sezon oynadım ve orada bir şey öğrendim. Brezilya'da oynanan futbol Türkiye'de oynanandan farklı. Brezilya'da çok başarılı olanlar Türkiye'de yapamadı ya da Brezilya'da başarılı olamayanlar Türkiye'de çok başarılı oldu. Eğer Souza imza atarsa bu formayla çok başarılı olsun ve Fener taraftarı da O'nun kulübe yardım etmesine yardımcı olsun isterim" ifadelerini kullandı.

#alex de souza
#Josef De Souza
#fenerbahçe
#transfer
9 yıl önce