|

Ali Bilgin, kalıyor

Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, gelişmelere bakıldığında Ali Bilgin'in Antalyaspor'da kaldığını söyledi

Aa
00:00 - 4/01/2007 Perşembe
Güncelleme: 11:33 - 4/01/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Ali Bilgin, kalıyor
Ali Bilgin, kalıyor

Sedat Peker yaptığı açıklamada, Antalyaspor'un ikinci yarı hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde başlayacağını belirterek, çalışmalara, transferi gündemde olan Ali Bilgin ile yeni transfer edilen genç oyuncuların da katılacağını kaydetti.


Ali Bilgin konusunda bir gelişme yaşanmadığına dikkati çeken Peker, "Ali Bilgin konusunda isteklerimizi söyledik, ama şu ana kadar bir gelişme olmadı. Tek resmi teklif Beşiktaş'tan geldi. Biz de 2 milyon Avro istediğimizi bildirdik. Bu konuda bir cevap yok. Ali Bilgin, Antalyaspor'da devam edecek" diye konuştu.


"GENÇ YETENEKLERLE GÜÇLENİYORUZ"

Başkan Peker, Antalyaspor'un genç yeteneklerle güçlendiğine işaret ederek, şöyle devam etti:


"Almanya'dan gurbetçi gençler Ersan Tekkan, kaleci Polat Keser ve Emrah Uzun ile sözleşme imzaladık. Ayrıca Pazarspor'dan Bahadır Öztepe'yi transfer ettik. İkinci Lig'den birkaç oyuncu daha transfer edeceğiz. Forveti takviye etmek için Tunus'un milli oyuncusu Ali Zitouni ile anlaştık. Zitouni, bugün Antalya'ya gelecek. Sağlık kontrolünden sonra sözleşme imzalayacak. İkinci yarı daha güçlü bir takım izleyeceğiz. Antalyaspor ligde hak ettiği yere gelecek. "

17 yıl önce