|

Ali Koç'tan Müjdat Yetkiner'e: Tesisleri terk et!

Fenerbahçe'de altyapı antrenörü olarak görev yapan Müjdat Yetkiner'in kulüpten kovulmasının nedeni, başkan Ali Koç'a ettiği küfürler olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
09:03 - 21/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:36 - 21/06/2018 Perşembe
Diğer
Ali Koç Fenerbahçe'nin 37. başkanı oldu.
Ali Koç Fenerbahçe'nin 37. başkanı oldu.

Fenerbahçe'de yönetimin değişmesinden sonra herkes işine devam ederken, altyapıda görev yapan Müjdat Yetkiner'in kulüpteki görevine son verildi. Olayın perde arkasıyla ilgili ise dikkat çeken bilgilere ulaşıldı.

"Pılını pırtını topla!"

Akşam’ın haberine göre; 5 Haziran Salı günü yapılan altyapı seçmelerinde Müjdat Yetkiner velilerin ve çocukların bulunduğu ortamda yeni başkan Ali Koç’a ağza alınmayacak küfürler etti. Bu sırada orada bulunan yeni yönetime seçilen iki kişi de Müjdat Yetkiner’in sözlerini kulaklarıyla duyup, şok oldular. Ve o günün akşamı olup bitenlerden Ali Koç’u haberdar ettiler. Koç da ertesi gün bizzat Müjdat Yetkiner’i arayarak, “Pılını pırtını toplayıp, tesisleri terk et” diye talimat verdi. Yetkiner’in cevabı, “Zaten bırakacaktım. Sorun değil” şeklinde oldu.

İş akdinin feshedildiğini Müjdat Yetkiner’e Kadıköy 4. Noterliği aracılığıyla ulaştırıldı. Fenerbahçe Futbol A.Ş Vekili Avukat Sevra Kulaksız tarafından imza edilen yazıda şu ifadeler yer aldı;

  • "Tesislerde personel önünde, orada bulunan sporcu velileri, spor okulları yetkilileri ile tartıştığınız, bu sırada görev tanımınıza uymayacak kabalıkta konuştuğunuz tespit edilmiştir. Velilerin duyacağı şekilde Başkan ve yöneticilere sinkaflı kelimeler sarf ettiğiniz bilgisi 5 Haziran akşamı sözlü olarak iletilmiştir. Araştırmada ve tanıkların ifadesinde bahsi geçen eylemlerde bulunduğunuz tespit edilmiştir. Bu nedenle iş akdiniz 11 Haziran itibariyle 4857 sayılı kanunun 25.ll Maddesi b, d ve e bentlerince haklı sebeplerle feshedilmiştir."
#Müjdat Yetkiner
#Fenerbahçe
6 yıl önce