|

Ali Koç'tan Volkan Demirel açıklaması: Özür dilemeli

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başakşehir maçı öncesinde Volkan Demirel, Aatif ve Dirar'ın kadro dışı kalması konusunda açıklamalarda bulundu. Koç, konuyla ilgili çarpıcı mesajlar verdi.

Yeni Şafak
17:11 - 7/10/2018 Pazar
Güncelleme: 17:19 - 7/10/2018 Pazar
Yeni Şafak
Volkan Demirel, Spartak Trnava maçı sonrasında kadro dışında bırakıldı.
Volkan Demirel, Spartak Trnava maçı sonrasında kadro dışında bırakıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli camianın merak ettiği kadro dışı kararları hakkında açıklamalarda bulundu. Koç yaptığı açıklamada,

"Yeni gelmiş bir teknik direktör, bir sportif direktör, Volkan Demirel gibi birini kadro dışı bırakma konusunda beni ikna edemezler. Bu karar, yönetim kurulu kararıdır" ifadelerini kullandı.

İşte Ali Koç'un açıklamaları;

"Futbol takımıyla ilgili aldığımız kararlarla ilgili önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağız. Kadro dışı kararlarını etraflıca konuşacağız. Volkan Demirel, 15 yıldır Fenerbahçe'ye hizmet eden, bunun büyük bölümünde kaptanlık yapan ve Fenerbahçeliliği tartışılmaz, efsane futbolcularımızdan biridir. Tarihe de öyle geçecektir. Bu işin taraftar tarafı. Bir de bu işin Ali Koç tarafı var. Volkan benim çok eski tanıdığım, nikah şahidi olduğum, ailece evine gittiğim ilk ve tek oyuncudur. Yeni gelmiş bir teknik direktör, bir sportif direktör, Volkan Demirel gibi birini kadro dışı bırakma konusunda beni ikna edemezler. Bu karar, yönetim kurulu kararıdır. Bu duyguları taşıyan biri olarak ben bu kararı aldıysam, beraber bu kararı aldıysak, bunun ciddi sebepleri olduğunu herkesin bilmesini isterim. İşin vefa, vefasızlık boyutuna değinmek istiyorum. Alex'in ayrılışıyla karşılaştırılıyor. Bu konunun onunla hiç alakası yok. Hem Volkan Demirel, hem diğer 2 oyuncumuz, Fenerbahçe'nin kontratlı oyuncularıdır. İlerleyen süreçte, bilhassa kaptan için söylüyorum, konuların nereye gideceği kaptanımızın tutumuna bağlıdır. Hata yaptığını düşünüyorsa, geri adım atmasına, özür dilemesine bağlıdır."

#​Ali Koç
#Fenerbahçe
#Başakşehir
#Volkan Demirel
6 yıl önce