|

Ali Osman Ulusoy toprağa verildi

Ali Osman Ulusoy'a dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde de bir tören düzenlendi. Törene eski başkanlardan Nuri Albayrak, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da katıldı.

.
00:00 - 3/10/2014 Cuma
Güncelleme: 00:52 - 3/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Ali Osman Ulusoy toprağa verildi
Ali Osman Ulusoy toprağa verildi

Türk iş dünyasının tanınmış isimlerinden, uzun yıllardır taşımacılık ve nakliyat sektöründe hizmet veren, Trabzonspor'un ilk başkanı Ali Osman Ulusoy dün son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede önceki gün 87 yaşında hayatını kaybeden Ali Osman Ulusoy için ilk tören Trabzon'un Söğütlü mevkiindeki şirketi Hassoy önünde yapıldı. Cenaze, daha sonra Meclis Başkanlığı yaptığı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na (TTSO) getirildi. Ali Osman Ulusoy'un cenazesi Atatürk Alanı'ndaki çalışma ofisinin önünde yapılan törenin ardından İskenderpaşa Camisi'ne götürüldü. Ali Osman Ulusoy'un eşi Zehra Ulusoy, kızı Hülya Ulusoy, kardeşleri Sefer ve Yılmaz Ulusoy, yeğenleri Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy taziyeleri kabul etti.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne götürülen Ali Osman Ulusoy'un cenazesi, burada düzenlenen tören sonrasında Of ilçesinde toprağa verildi.

10 yıl önce