|

Ali Şen: Comolli Fenerbahçe'yi bilmiyor

Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, sarı-lacivertlilerin tarihin en kötü lig başlangıcını yaptığını ifade ederken sportif direktör Comolli için, "Fenerbahçe'nin ne kadar önemli bir takım olduğunu bilmiyor" yorumunda bulundu. Şen ayrıca Fenerbahçe'nin 3. Havalimanı'na bir gün mutlaka Şampiyonlar Ligi kupasıyla ineceğini iddia ederken ilginç ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
12:10 - 8/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:50 - 8/10/2018 Pazartesi
Diğer
Comolli ve Cocu Fenerbahçe'deki kötü gidişatın sorumlusu olarak görülüyor.
Comolli ve Cocu Fenerbahçe'deki kötü gidişatın sorumlusu olarak görülüyor.

Ali Şen, Fenerbahçe Kulübü'yle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 8 hafta itibariyle sadece 8 puan toplayabilen sarı-lacivertlilerin tarihin en kötü lig başlangıcını yaptığını ifade eden Şen dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Sabah'a konuşan Ali Şen'in açıklamalarının bir bölümü şöyle;

"Ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller"

  • "Mali sorunları, eski yönetimle yeni yönetim el ele verip takımımıza yakışır şekilde ve büyük bir olgunlukla halletmeli. Takımın zarar görmemesi gerekiyor bu süreçte. Hepimiz Fenerbahçe için varız. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Herkes bunun farkında olarak davranmalı. Bugün futbolcularımız Fenerbahçe'nin ne kadar önemli bir takım olduğunu bilmiyor, ne kadar şanslı olduklarının farkında bile değiller. Mesela sportif direktör Comolli, Fenerbahçe'nin ne kadar önemli bir takım olduğunu bilmiyor. Kulüp yönetiminde direktör tamamlayıcı ve sürükleyici bir role sahiptir. Bu rolü, bizim muhteşem taraftarımız üstlendi bugün. Dünyada böyle özel bir taraftar yok; kimse kusura bakmasın."
"3. Havalimanı Fenerbahçe taraftarı için yapıldı"
  • Ali Koç başkanlığında bu kötü dönemin geçeceğine ve Fenerbahçe'nin hem Türkiye'de, hem Avrupa'da şampiyon olacağına inanıyorum. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi şampiyonu olup kupayı ülkemize getirecek. Taraftarımız da yeni yapılan büyük havalimanında takımı karşılamaya gidecek. Zaten Atatürk Havalimanı'na sığmazdık. Bence Fenerbahçeli Başkan Erdoğan, dünyanın en büyük havalimanını Fenerbahçe o kupayı getirdiğinde taraftarımız alana sığsın diye yaptı. İnşallah o güzel günleri göreceğiz."
#Ali Şen
#Fenerbahçe
6 yıl önce