|

ALMAN VIET KARTAL'DA

Alman hoca, Hertha Berlin'de yedek soyunan vatandaşının bonservisinin elinde olduğunu açıkladı. Önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek olan Sixten Viet, yönetimle masaya oturacak. Daum, Wolfsburg'da oynayan Akpaborie için de temaslarını sürdürüyor.

.
00:00 - 30/05/2001 Wednesday
Güncelleme: 10:57 - 6/05/2014 Tuesday
Yeni Şafak
ALMAN VIET KARTAL'DA
ALMAN VIET KARTAL'DA

2 milyon marka anlaştı

Beşiktaş, yabancı transferinde atağa kalktı. Siyah-Beyazlılar Almanya'nın Hertha Berlin takımında oynayan Sixten Viet anlaştı. 31 yaşındaki futbolcunun Herta Berlin'in orta sahasında oynadığı, Christoph Daum'la yaptığı ön görüşmede Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiği öğrenildi. Tunuslu Zübeyir Baya'dan sonra Daum'un getirmeyi düşündüğü Viet, H.Berlin'de Bundesliga Ligi'nde 77 maçta 6 gol attı.

Bonservisi elinde

Teknik direktör Christoph Daum'un İstanbul'a getireceği Alman futbolcu ile resmi anlaşma önümüzdeki hafta yapılacak. Viet'in bonservisinin elinde olduğu 2 yıl için Siyah-Beyazlı kulüpten 2 milyon mark para istediği öğrenildi. Viet ile kesin anlaşmaya varılması ile birlikte Daum'un, Wolfsburg takımında oynayan Nijeryalı Akpaborie'nin transferini askıya aldığı bildirildi.


23 years ago