|

Almeida bin pişman

Almeida pişmanlığını, “Hatamın bedeli ağır oldu. Hem takımımda hem de milli takımda oynayamadım ve maç başı paradan oldum” sözleriyle ortaya koydu

Süleyman Hatısaru
00:00 - 7/09/2012 Cuma
Güncelleme: 00:23 - 7/09/2012 Cuma
Yeni Şafak
Almeida bin pişman
Almeida bin pişman

Beşiktaş'tan ayrılmak istediği için kadro dışı bırakılan Portekizli golcü futbolcu Hugo Almeida, dün Samet Aybaba ile görüşerek yaptığından pişman olduğunu belirtti ve özür diledi. Bundan sonra kendisi için sadece Beşiktaş olacağını kaydeden Portekizli yıldız, “Artık daha çok çalışıp kendini affetireceğim” dedi. Yaptığı çıkışın en büyük zararını yine kendisinin gördüğünün altını çizen Almeida, “Yaptığım gereksiz kapris hem milli takımda hem de Beşiktaş'ta bana zarar verdi. Maç başı ücretlerimden de oldum. Hem maddi hem de manevi zarara uğradım” şeklinde konuştu. Bu durumun kendisine büyük ders olduğunu vurgulayan Portekizli forvet, “Şu anda benim için sadece Beşiktaş var. Ligde oynayacağımız Elazığspor maçında atacağım gollerle taraftara kendimi affettireceğim” sözünü verdi. Öte yandan yönetim, çocuklarının eğitimi için şikayette bulunan Almeida'nın çocuklarına İngilizce ve Portekizce bilen hoca görevlendirdi.


Aybaba: Beşiktaş bir adım önde

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligde yollarının uzun olduğunu söyledi. Genç bir kadrolarının bulunduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin birer adım önündeyiz. 7. haftadaki Fenerbahçe maçından sonra ligi nerede bitireceğimizi söyleyeceğim. Ancak zirvede Beşiktaş'ın olacağına inanıyorum” dedi. Brezilyalı Nene transferinin gerçekleşmemesini de değerlendiren Aybaba, “Parasızlığın gözü kör olsun” şeklinde yorumladı.


Batuhan'a ekstra program

3 kilo fazlası olan Batuhan Karadeniz'e ekstra idman programı uygulanıyor. Yıldız futbolcu sakatlık yaşamaması için özel olarak güçlendirme programı yapıyor. Hiçbir şeyden şikayet etmeden programlara uyan genç futbolcu, “ Ben Beşiktaşlıyım, her şeyi yaparım” dedi.


Takasa girmedi kadro dışı kaldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilmek istenen Gökhan Süzen karşılığında gitmeye yanaşmayan Emre Özkan kadro dışı taldı. 23 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Samet Aybaba tarafından kadro dışı bırakılırken, takımda düşünülmeyen ve başka kulüple anlaşamayan Atınç, Tanju ve Burak ile takımdan ayrı idman yapacak.



12 yıl önce