|

Almeida hazır Simao vedalaşıyor

Beşiktaş'ın cazip teklifini kabul eden Werder Bremenli Almeida ayrılmak için gün sayarken, bugün son kez Atletico Madrid formasını giyecek olan Simao ise taraftarlarıyla vedalaşacak. İki futbolcunun bonservisi için 3.5 milyon euro verilecek.

Engin Albayrak
00:00 - 22/12/2010 Çarşamba
Güncelleme: 01:50 - 22/12/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Almeida hazır Simao vedalaşıyor
Almeida hazır Simao vedalaşıyor

Beşiktaş kulüpleriyle de anlaştıkları Simao Sabrosa ve Hugo Almeida'yı İstanbul'a getirmenin hesaplarını yapıyor. İspanya'da bulunan başkan Yıldırım Demirören, Asbaşkan Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu'nun iki futbolcuya, “İstanbul'a gidelim. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra ülkenize döner, kampa galirsiniz” dediği, ancak araya noel tatili girmesi nedeniyle bu futbolcuların daha sonra gelmek istedikleri bildirildi. Atletico Madrid'in yerini Corinhians'tan Elias Mendes ile doldurduğu Simao, bugün İspanya Kupası'nda Espanyol'a karşı son kez takımının formasını giyerek taraftarlarıyla vedalaşacak. Werder Bremen ile gelecek sezon için anlaşamayan ve Beşiktaş'ın teklifini kabul eden Almeida'nın da eşyalarını topladığı ve noel tatilinden sonra İstanbul'a geleceği bildirildi. Beşiktaş'ın Almeida ile Simao'ya toplam 3,5 milyon euroya yakın bonservis bedeli vereceği öğrenildi.


Gidecekler sıkıntı yaşatıyor

Takımdan gidecek yabancı oyuncuların aldığı yıllık ücretler sorun oldu. Bu oyuncuların hiçbiri Beşiktaş'tan aldığının altına gitmek istemezken, kendilerini isteyen takımlar da bu rakamları veremiyor. Ferrari 2.5, Tabata 2, Fink 1.7, Tabata 1.5 milyon euro alıyor.



13 yıl önce