|

Almeida'nın alternatifi bulundu

Siyah-beyazlılar, Almeida'nın boşluğunu Norwhic'te forma giyen Ricky van Wolfswinkel'i alarak dolduracak. Yönetim, Hollandalı yıldızı kiralamak için hafta içi düğmeye basıyor.

Fotomaç
00:00 - 8/06/2014 Pazar
Güncelleme: 11:01 - 8/06/2014 Pazar
Yeni Şafak
Almeida'nın alternatifi bulundu
Almeida'nın alternatifi bulundu

Yeni sezonda Devler Ligi'nde mücadele edebilmek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, golcü arayışlarına hız verdi.

Almeida ile anlaşmaya varamayan Beşiktaş yönetimi, Bilic'in isteği üzerine genç ve futbola aç bir forvet almanın peşine düştü. Yana döne forvet oyuncusu arayan Beşiktaş listesinde yer alan her oyuncu için menajerler aracılığıyla ya teklifte bulunuyor ya da teklif yaparsa nasıl sonuçlar alınacağı ile ilgili araştırma yapıyor. Beşiktaş yönetimin araştırma yaptığı son isimse Ricky van Wolfswinkel oldu.

İkinci ligde oynamak istemiyor

Premier Lig'de küme düşen Norwhic'te, Johan Elmander ile birlikte oynayan 25 yaşındaki Hollandalı forvet için siyah-beyazlıların; oyuncunun menajeri Louis Laros ile temas kurduğu ve İngiliz ekibinin istediği rakamı öğrendiği bildirildi. Laros, Norwcih'in 10 milyon euro'ya aldığı Wolfswinkel için 8 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlediğini iletti. Fakat oyuncusunun 2. Lig'de oynamak istemediği için ayrılmak istediğini İngiliz ekibine söylediği ifade edildi.

Bonservis bedeli el yakıyor

Beşiktaş yönetimi de bonservis bedeli yüksek olan Ricky van Wolfswinkel için yapılacak bir kiralama teklifinin de, İngiliz ekibi Norwich tarafından kabul edilmesinin yüksek olasılık olduğunun farkında. Siyah-beyazlılar, geçen sezon kiralık oynayan Gökhan Töre ve Ramon Motta gibi oyuncular nedeniyle ağzı yanmış olsa da, Wolfswinkel konusunda önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi.

10 yıl önce