|

Almunia, Galatasaray'ı doğruladı

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Arsenal'in İspanyol kalecisi Manuel Almunia, en ciddi teklifi Galatasaray'dan aldığını ve büyük olasılıkla Türkiye'ye gideceğini açıkladı.

İha
00:00 - 11/01/2011 Salı
Güncelleme: 12:36 - 11/01/2011 Salı
Yeni Şafak
Almunia, Galatasaray'ı doğruladı
Almunia, Galatasaray'ı doğruladı

Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'da son günlerde ismi sıkça yer alan Manuel Almunia transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Arsene Wenger'in takımdan ayrılabilir dediği 33 yaşındaki tecrübeli İspanyol file bekçisi Manuel Almunia'nın son günlerde adı Galatasaray'la anılıyordu. İngiltere'de yayın yapan Daily Star Gazetesi, Almunia için özellikle Türk basınında yer alan iddiaları doğruladı ve İspanyol file bekçisinin yakın arkadaşlarına Türkiye'ye gideceğini söylediğini aktardı.


Gazete, Almunia'nın İspanya'dan da teklifler almasına karşın ülkesine dönmeyi düşünmediğini ve kendisine en ciddi teklifi yapan Galatasaray'ın teklifine büyük ihtimalle 'evet' diyeceğini savundu.


2004 yılından beri Arsenal forması giyen ve Fabregas'ın yokluğunda kaptanlık görevi de yürüten Almunia, bu sezon Lukasz Fabianski ve Wojciech Szczesny'nın ardından biranda üçüncü kaleci pozisyonuna düşünce İngiliz ekibinden ayrılma kararı almıştı. Almunia, Arsenal formasıyla 168 maça çıktı.


13 yıl önce