|

Alper'i gölgede bırakacak!

Galatasaraylı yöneticiler, bir zamanlar Fenerbahçe'nin de istediği Arjantinli yıldızın transferi için İspanya'da... Sarı-kırmızılılarda hedef "en iyisi".

.
00:00 - 24/05/2013 Cuma
Güncelleme: 09:41 - 24/05/2013 Cuma
Yeni Şafak
Alper'i gölgede bırakacak!
Alper'i gölgede bırakacak!

Galatasaray, Tino Costa'nın peşine düştü. Bülent Tulun, Valencia ile temasa geçti. En iyisini almak için kolları sıvayan yönetim, Arjantinli ön liberonun bonservisi için 6.5 milyon euro teklif etti

'ın haberine göre, Alper Potuk transferinde başarısız olan Galatasaray, rotasını Tino Costa'ya çevirdi. "Fenerbahçe ile açık artırmaya girmeyiz" diyerek Eskişehir ile ipleri kopartan başkan Ünal Aysal'ın "En iyisini alın" talimatını vermesi üzerine sarı-kırmızılı profesyoneller harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim ile yapılan görüşmenin ardından Valencia'da forma giyen Tino Costa ismi ön plana çıkarken hemen görüşmeler de başladı. Sportif koordinatör Bülent Tulun'un Valencia Genel Menajeri Braulio Vazquez ile görüştüğü ve Arjantinli yıldızın bonservisi için 6.5 milyon euro teklif ettiği iddia edildi.
Fenerbahçe de istemişti

2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve daha önce Fenerbahçe'nin de istediği 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu için Valencia ile pazarlıkların sürdüğü ve en kısa sürede el sıkışılacağı bildirildi. Felipe Melo ile yeniden anlaşması zor görünen sarıkırmızılı ekip Anderlecht'ten Biglia ve Sevilla'dan Mendel'i de yedekte tutuyor.

11 yıl önce