|

Altay eridi

Tarihinde ilk kez 3. Lig'de mücadele edecek olan Altay'da şu ana kadar 16 futbolcu ile yollar ayrıldı.

Yeni Şafak
14:37 - 14/06/2015 Pazar
Güncelleme: 11:55 - 14/06/2015 Pazar
DHA

Devre arasında alınan kaleci Evren ile Emrah Çelik sezon bitmeden ve bir kez bile forma giymeden gönderildi. Son haftalarda kadro dışı bırakılan 5 oyuncudan kiralık olan Ahmet Boluspor'a döndü, Ferit ve Bilal'in sözleşmeleri feshedilirken, alacakları ödenmeyen Gökhan ve Serkan serbest kaldı.



Siyah-beyazlı kulüpte parasını alamadığı için Futbol Federasyonu'na başvuran Mikail, Kürşat, Bedri Can ve Cumhur da serbest kalma hakkı kazandı. Devre arasında Fenerbahçe'den kiralanan Aziz'in yanı sıra Raşit, Yüksel ve Emrah Kaya'nın mukavelesi sona erdi. Osman sigorta primi yatırılmayınca tek taraflı fesih hakkını kullanınca, çeşitli yollardan ayrılan oyuncu sayısı 16'ya ulaşmış oldu.



Devre arasında yedi fire

Altay, 2014-15 sezonunun devre arasında da 7 oyuncuyla yollarını ayırmıştı. Siyah-beyazlı ekipte performansı yeterli bulunmayan Fatih Yiğen Kızılcabölükspor'a, Gökhan Caba Tepecikspor'a, İlyas Çakmak Pendikspor'a, Tahir Kurt Ümraniyespor'a, Ozan Solak'a Sarıyer'e, Semavi Özgür Hatayspor'a transfer olmuştu. Kaleci Bulut Basmaz ise boşta kalmıştı

#2. Lig
#Altay
#3 Lig
#Fenerbahçe
9 yıl önce