|

Aman bir kaza olmasın

Sarı-lacivertlilere Şampiyonlar Ligi için 1-1'lik skor bile yeti-yor. Ancak Belgrad'dan avantajlı skorla dönen kadroda yer alan Selçuk, Edu ve Semih sakat oldukları için bu gece yok. Partizan ise buna karşılık F.Bahçe'nin karşısına Sırbistan'la Olimpiyat kadrosunda oldukları için ilk maçta yer almayan Moreira, Zuca, Tosic, Fejsa, Jovanovic'li on birle çıkacak.

00:00 - 27/08/2008 Çarşamba
Güncelleme: 02:00 - 27/08/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Aman bir kaza olmasın
Aman bir kaza olmasın

F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi hedefi için bugün 3. ön eleme turunun rövanşında FK Partizan karşısında kritik bir sınav verecek. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayarak tarihindeki en önemli Avrupa başarısını elde eden, bu sezon da Devler Ligi'nde yer almayı hedefleyen sarı-lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kalarak avantaj sağladığı Sırp temsilcisi karşısında tur arayacak. Ligde 2008-09 sezonuna Gaziantepspor yenilgisiyle başlayarak moral kaybeden sarı-lacivertli ekipte sakat futbolcular da can sıkarkan Sırbistan temsilcisi Partizan ise tam kadro olarak İstanbul'a geldi. F.Bahçe'de sakat Selçuk, Semih ve Edu bugünkü mücadelede forma giymeyecek.

MTK Budapeşte ile rövanş ve FK Partizan ile yapılan ilk maçta gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen Burak Yılmaz, bugünkü mücadelede takımdaki yerini alamayacak. Sakat Edu'nun 4 hafta sahalardan uzak kalacağı, Semih'in hafta sonunda yapılacak Belediye- spor maçında oynayabileceği bildirildi.



Selçuk'un ise Partizan'dan sonra Belediyespor maçında da forma giymeyeceği kaydedildi. Teknik direktör Luis Aragones savunmada Edu'nun yerine Yasin, Selçuk'un yerine Maldonado'ya 11'de görev verecek. İspanyol teknik adamın, kadrodaki sakat oyuncular nedeniyle Alex'i forvete çekeceği, Emre'ye ise Brezilyalı futbolcunun yerinde oynatacağı bildirildi. Partizan'da ise ilk maçta Sırbistan Olimpiyat Milli Takımı kadrosunda yer aldıkları için forma giymeyen Tosic, Fejsa, Jovanovic, Zuca ve Moreira takımdaki yerlerini alacak.



Alex 2 gol atarsa Tuncay'a yetişiyor

Teknik direktör Aragones'in oynattığı pozisyon nedeniyle tartışılan Alex, bugünkü maçta yeniden eski görevine dönüyor. F.Bahçe'de 12 gol atan Tuncay Şanlı'dan sonra 10 golle Avrupa maçlarında en çok gol atan oyuncular arasında yer alan Brezilyalı oyuncu, Partizan maçında sarı-lacivertli takımın ileri uçta en büyük silahı olacak.


16 yıl önce