|

Amatör kulüpten Türkmen Dağı'na yardım tırı

İstanbul'da faaliyet gösteren Ataşehirgücü Spor Kulübü'nün Suriye'deki Türkmenlere yönelik yardım kampanyasında ilk tır yola çıktı.

Yeni Şafak ve
18:43 - 10/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 19:07 - 10/12/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Kulübün yaklaşık bir ay önce başlattığı kampanyaya vatandaşlar büyük ilgi gösterirken Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi de destek verdi. Ensar Vakfı Başkanı Mukail Bektaş Ateşehirgücü Kulüp başkanı Mahmut Kavak ile görüşerek istişarede bulundu ve iki kurum ortak girişimlere başladı.



Bu yardımların sosyal ve insani sorumlukluk gerektirdiğini belirten Ensar Vakfı Başkanı Mukail Bektaş Ataşehirgücü Spor Kulübü yönetimi ve taraftar gurubuna teşekkür ederek "Bu kadar maddi imkansızlıklarla amatör kümede mücadele etmeye çalışan kulübümüzün bu duyarlılığı bizi etkiledi. İnşallah bu duyarlı davranışın karşılığını şampiyonluk olarak alırlar. Ben de bundan sonra 'Mavi Atmacalar'ın sıkı bir taraftarıyım" dedi.



Ataşehirgücü Kulüp Başkanı Mahmut Kavak da Ensar Vakfı'na, Sponsorlara ve taraftar gurubuna teşekkür ederek "Bu hepimizin ailece yapmış olduğu bir yardımdır. Yönetimim ile beraber her gün istişare ederek yapabileceklerimizi konuşuyoruz. Bundan sonra da canla başla çalışacağız ve inşallah Türkmen kardeşlerimize daha da yardım göndereceğiz" ifadelerini kullandı.


#Ataşehirgücü
#Amatör Lig
#Yardım Kampanyası
8 yıl önce