|

Ampute Milli Takımımız tarih yazmak için sahaya çıkıyor

Ampute Futbol Milli Takımımız, Dünya Kupası'nda ev sahibi Meksika'yı 4-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Angola ile karşı karşıya gelecek milli takımımızın final maçının saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

Haber Merkezi
16:50 - 4/11/2018 Pazar
Güncelleme: 16:51 - 4/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Ampute Milli Takımımız Türkiye'ye Avrupa şampiyonluğu gururu yaşatmıştı.
Ampute Milli Takımımız Türkiye'ye Avrupa şampiyonluğu gururu yaşatmıştı.

Ampute Futbol Dünya Kupası grubunu namağlup lider tamamlayan adını ikinci tura yazdıran milli takımımız, bu turda İrlanda'yı 4-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Rusya'yı 5-1 mağlup eden milli takım, yarı finalde ev sahibi Meksika'yı da 4-0'lık skorla geçerek finalde mücadele hakkı elde etti.

Ampute Milli Takımımız, dünya şampiyonluğu için yarın Angola'nın karşısına çıkacak. Milliler finalde Angola'yı mağlup etmesi durumunda Avrupa şampiyonluğunun ardından tarihinin en büyük başarısına imza atacak.

Türkiye Angola Ampute Futbol Dünya Kupası final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile Angola Ampute Futbol Dünya Kupası final maçı 5 Kasım 2018 Pazartesi günü oynanacak. Saat 04.00'te başlayacak mücadele TRT Spor'dan yayınlanacak.


"Kimse uyumasın"

Tarihi bir başarıya imza atan milli takım futbolcularından Barış Telli, Meksika maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İlk defa Ampute Milli Takımı olarak Dünya Kupası finaline çıktık. Allah nasip ederse yarın sabah karşı final oynayacağız. Kimse uyumasın. O kupa Türkiye'ye gelecek. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerini kullandı.

"Bayrakları asın, geliyoruz"

Bir diğer milli oyuncu Feyyaz Gözaçık ise, "Saatleri kurun bayrakları asın. Biz geliyoruz" mesajı gönderdi.





#Ampute Milli Takımı
#Ampute Futbol Dünya Kupası
5 yıl önce