|

Amrabat yolu açılıyor

Kayserispor'un Hollanda'nın Feyenord Kulübü'nde forma giyen Biseswar ile temas kurması, renktaşı Galatasaray'ı hareketlendirdi. Neden mi? Çünkü Biseswar, Amrabat ile aynı mevkilerin adamı. Bu gelişme 'Amrabat, G.Saray'a geliyor' şeklinde yorumlandı

00:00 - 21/12/2011 Çarşamba
Güncelleme: 00:17 - 21/12/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Amrabat yolu açılıyor
Amrabat yolu açılıyor

Devre arasında takımı forvet transferiyle takviye edecek Galatasaray'da önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı takımı hareketlendiren bu haber Kayserispor cephesinden geldi. Amrabat'ı renklerine bağlamak isteyen Cimbom, Kayserispor'dan olumsuz yanıt almış; daha önceden örnekleri olduğu gibi sözleşmesi devam eden oyuncuyu ayartmakla suçlanmıştı. Kayserispor yönetimi, her fırsatta oyuncularının satılık olmadığını dile getirmişti. Ancak Kayserispor'un Feyenord'da forma giyen Diego Marwin Biseswar ile temas kurması 'Amrabat G.Saray'a geliyor' yorumlarına neden oldu. Kayserispor Kulübü'nün Biseswar için Hollanda ekibiyle temas kurduğu öğrenilirken bu oyuncuyu Amrabat'ın yerine düşündüğü kaydedildi. 23 yaşındaki Hollandalı futbolcu, forvete dönük orta saha ve forvette görev yapıyor. Yani Amrabat ile aynı mevkilerde.


Polat, Disiplin Kurulu'na sevk edilemez

G.Saray yönetimi, dün Başkan Ünal Aysal yönetiminde toplanırken gündem maddesi olması beklenen 'Eski başkan Adnan Polat'ın ihracı için Disiplin Kurulu'na sevk edilip edilmemesiyle ilgili yapılacak oylama' konusunda tek kelime dahi konuşulmadı. Ünal Aysal'ın Adnan Polat'ın Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin söz konusu bile olamayacağını belirterek, “G.Saray'da yöneticilik ve başkanlık yapmış hiç kimse Disiplin Kurulu'na sevk edilemez” dediği kaydedildi.



12 yıl önce