|

Ancelotti ayrılmayı düşünmüyor

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, 2016'da bitecek kontratını uzatmak istediğini açıkladı

Yeni Şafak
14:59 - 20/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 14:00 - 20/11/2014 Perşembe
AA
İspanyol basınına açıklamalarda bulunan Ancelotti, Real Madrid'de mutlu olduğunu belirterek, "2016'ya kadar sözleşmem var. Kontratımı uzatıp uzatmayacağımızı bilmiyorum ama gönlüm Madrid'de kalmaktan yana. Şu ana kadar resmi bir teklif gelmese de yakın zamanda anlaşacağımıza eminim" ifadelerini kullandı.


La Liga'daki şampiyonluk yarışına da değinen Ancelotti, oturmuş sistemi ile Atletico Madrid'in ve yeni bir oyun tarzı benimseyen Barcelona'nın sezon sonuna kadar zirve takibini sürdüreceğine inandığını kaydetti. Tecrübeli çalıştırıcı, Şampiyonlar Ligi'nde ise Chelsea ve Bayern Münih'in favori takımlar arasında yer aldığını aktardı.


Bu sezon ligde 11 haftada 9 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, 27 puanla Barcelona'nın 2 puan önünde liderlikte yer alıyor. Madrid ekibi, 4'te 4 yaptığı Şampiyonlar Ligi'nde ise grup maçlarının bitimine iki hafta kala ikinci tura yükselmeyi garantiledi.


Real Madrid'in başında geçen sezon kulüp tarihinin 10. Şampiyonlar Ligi zaferini yaşayan Ancelotti, kariyeri boyunca Juventus, Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain gibi Avrupa'nın büyük takımlarında görev yaptı. 55 yaşındaki teknik adam, kariyerinin en iyi dönemini 8 sene görev aldığı Milan'ın başında ikisi Şampiyonlar Ligi olmak üzere 8 kupa kazanarak yaşadı.
#Futbol
#Real Madrid
#Carlo Ancelotti
#La Liga
9 yıl önce