|

ANDERS MUTLU SON

Fenerbahçe, Kennet Andersson'la iki yıllık mukavele imzaladı. Dün ülkesine giden İsveçli golcü pazartesi günü Almanya kampına katılacak

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 12/07/2000 Çarşamba
Güncelleme: 16:04 - 28/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
ANDERS MUTLU SON
ANDERS MUTLU SON
2 Yıllık mukavele

Fenerbahçe, İsveç Milli Takımı futbolcusu Kennet Andersson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İtalya'nın Bologna Kulübü'nden transfer edilen Andersson, dün kulüp binasında, Başkanvekili Uğur Dündar ve Genel Sekreter Vedat Olcay'ın da katıldığı törenle kendisini 2 yıllığına F.Bahçeli yapan sözleşmeye imza attı. Andersson, F.Bahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Para için gelmedim

Uğur Dündar ise Dünyada ve Avrupada çok ünlü bir futbolcuyla mukavele imzaladıklarını belirterek, "Andersson, Fenerbahçe'nin yıllardır özlemini çektiği bir forvet oyuncusu. Burada en güzel yıllarını geçireceğine inanıyoruz" diye konuştu. Andersson, İsveç basınında kendisiyle ilgili çıkan "para için gitti" şeklindeki haberlerle ilgili "Birtakım spekülasyonlar yapılıyor" dedi.

Alpay-Oktay sıkıntısı

Siirt Jet-Paspor Başkanı Takettin Yarayan, Oktay ve Alpay'ın transferinde F.Bahçe'nin sahte evrak kullandığı gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na dilekçe yazdı. Yarayan, ayrıca F.Bahçe kulübüne Federasyon kanalıyla Oktay ve Alpay'ın idmanlara katılması için ihtarname çekti. Bu arada Alpay'ın henüz Siirt Jet-Paspor ile sözleşme imzalamadığı da öğrenildi.


24 yıl önce