|

Anderson Talisca: Benfica formasını giymeyeceğim

Sezon başında Beşiktaş'ın Benfica'dan 1+1 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca, Brezilya basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
12:25 - 27/01/2017 Cuma
Güncelleme: 12:40 - 27/01/2017 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş'la 1+1 yıllık kiralık anlaşması yapan Anderson Talisca, Benfica'ya geri dönmek istemediğini açıkladı.
Beşiktaş'la 1+1 yıllık kiralık anlaşması yapan Anderson Talisca, Benfica'ya geri dönmek istemediğini açıkladı.

Benfica kulübünün kendisine yaklaşımının yanlış olduğunu vurgulayan Anderson Talisca, Brezilya medyasına "Daha çok para kazanmak için ayrılmak istediğimi söylediler ama bu yalan. Böyle bir şey hiç olmadı. Kulüpten ayrılma kararı aldığımda ne kadar kazanacağımı bilmiyordum" şeklinde konuştu.



Benfica'da forma giymek istemediğini dile getiren Talisca, "Sözleşmem sebebiyle Portekiz'e geri dönebilirim fakat dönsem bile Benfica'dan ayrılacağım" ifadelerini kullandı.



Anderson Talisca, eski takımı Benfica'ya Şampiyonlar Ligi'nde harika bir frikik golü atmıştı;




"2 ay maaşımı almadım"


Daha önce yaz aylarında Beşiktaş'a gelmeden önce Benfica'nın 2 aylık maaş ödemesini yapmadığını söyleyen Talisca, Benfica'nın maaştan sorumlu olmadıklarını belirtmesi üzerine, "Başkan beni hayal kırıklığına uğrattı. Beşiktaş ile yaptıkları sözleşmeyi gösterdiler ki, böylece maaş ödemesinden Beşiktaş'ın sorumlu olduğunu kanıtlamak istediler. Beşiktaş sorumlu, doğru ancak Beşiktaş'a imza atmadan önce 2 ay daha Benfica'da olduğumu unuttular" açıklamasında bulundu.












#Beşiktaş
#Anderson Talisca
#Benfica
7 yıl önce