|

'Anderson Talisca parayı seçti'

Benfica başkan yardımcısı Rui Gomes, Beşiktaş'a transfer olan Anderson Talisca ile ilgili olarak suçlayıcı ifadeler kullandı. Brezilyalı genç futbolcunun siyah beyazlılara transfer olmasını yorumlayan Gomez, 'bu tercih futbolcunun maddi tercihi' diye konuştu.

Yeni Şafak
10:42 - 7/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:50 - 7/09/2016 Çarşamba
Diğer
Beşiktaş'ın yeni transferi Anderson Talisca için eski kulübünden eleştiri geldi.
Beşiktaş'ın yeni transferi Anderson Talisca için eski kulübünden eleştiri geldi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Beşiktaş'a gelmeyi kendisinin istemediğini ve Benfica'nın gönderdiğini söyleyen Anderson Talisca'ya, Portekiz kulübünün başkan yardımcısından yanıt geldi.



Portekiz'de bir televizyon programına konuk olan Rui Gomes, Talisca'nın Beşiktaş'ı seçmesinde para faktörünün önemli olduğunu söyledi ve “Talisca gerçekten de entelektüel değil ve bir noktaya kadar Talisca'nın açıklamalarıyla Benficalı taraftarlara cevap verdiğini düşündüm. Talisca'nın çalışkan olduğunu farz edelim ancak bu transfer sadece kariyerinin mali tarafıyla ilgili" ifadesini kullandı.



Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, Anderson Talisca'yı 1+1 yıllığına kiralamıştı. Brezilyalı futbolcu siyah beyazlı forma ile çıktığı ilk maçta Gaziantepspor'a 1 gol atmıştı. Aynı karşılaşmada 1 de asist yapan futbolcu, bir penaltı atışından ise yararlanamamıştı.



Realizado mais um sonho 🙏⚫️⚪️ Obrigado a todos , de coração e essa torcida maravilha que me recebeu super bem 👏👏 juntosBesiktas⚫️⚪️andersontalisca (@andersontalisca) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (23 Ağu 2016, 04:21 PDT)





#Beşiktaş
#Anderson Talisca
#Benfica
#Rui Gomes
8 yıl önce