|

Anderson Talisca'ya Brezilyalılardan büyük şok

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla kendisine Brezilya Milli Takımı kapılarını açan Anderson Talisca, ülkesinde tartışma konusu oldu. Brezilyalı futbolcu için anketlerde oyuncunun milli takıma alınması olumsuz karşılandı.

Yeni Şafak
19:21 - 12/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 19:35 - 12/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Anderson Talisca, Beşiktaş formasıyla 69 resmi maçta 33 gol attı 10 da asist yapma başarısı gösterdi.
Anderson Talisca, Beşiktaş formasıyla 69 resmi maçta 33 gol attı 10 da asist yapma başarısı gösterdi.

Beşiktaş'ın kiralık yıldızı Anderson Talisca, siyah beyazlılardaki ikinci sezonunda Brezilya Milli Takımı kadrosuna çağrıldı. Genç oyuncunun bu başarısı siyah beyazlı taraftarlar tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken Brezilya'dan olumsuz yorumlar geldi.

Fox Sports'un Brezilya lokasyonunda "Talisca'nın milli takıma seçilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki anket sorusuna Brezilyalıların büyük bir çoğunluğu olumsuz cevap verdi.

  • Yapılan bu paylaşımın ardından Beşiktaşlı bazı taraftarlar Talisca hakkında olumsuz cevap verenlere siyah beyazlı forma ile attığı gollerden kesitler paylaşarak cevap verdi.

Tite ne demişti?
  • Brezilya Teknik Direktörü Tite, basın toplantısında Beşiktaşlı yıldızla ilgili soruya "Talisca'nın çok güçlü bir şutu var ve iyi bir fiziğe sahip. İki yıldır iyi seviyede futbol oynuyor." yanıtını vermişti.

#Anderson Talisca
#Beşiktaş
#Brezilya
6 yıl önce