|

ANDERSSON

Dün yöneticilerle görüşen yıldız futbolcu "F.Bahçe'ye gelmek sürpriz oldu. Alpay'ın rakip değil, arkadaşım olmasını isterim" dedi. Andersson imzadan sonra ülkesine gidecek

.
00:00 - 11/07/2000 Salı
Güncelleme: 12:33 - 28/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
ANDERSSON
ANDERSSON
TRANSFER ŞAMPİYONU FENERBAHÇE, SON BOMBASINA BUGÜN İMZA ATTIRACAK

Yöneticilerle görüştü

Yeni sezona yaptığı flaş transferlerle giren Fenerbahçe, son bombası Kennet Andersson'a bugün imza attıracak. Dün İstanbul'da yöneticilerle görüşen yıldız futbolcu yaptığı açıklamada "Çok güzel, pozitif izlenimlerim oldu. İstanbul çok güzel bir şehir. F.Bahçe'ye gelmek benim için sürpriz oldu" dedi. EURO 2000 finallerinde Milli Takım'a karşı İsveç forması giyen golcü futbolcu, Alpay için ise "Rakip olmaktansa takım arkadaşım olmasını tercih ederim" diye konuştu.

Dünyaca ünlü forvet

Her zaman sahaya kazanmak için çıktığını belirten Andersson, "F.Bahçe de kazanmaya alışmış bir takım. Uyum sorunu yaşamayacağım. Eşimle birlikte burada çok güzel günler geçireceğiz" dedi. İsveç formasının da Sarı-Lacivert olduğunu söyleyen yıldız golcü, "Bu renklere alışığım. Zorluk çekmeyeceğim" diye konuştu. Teknik direktör Mustafa Denizli de Andersson'un dünyaca ünlü bir futbolcu olduğunu belirterek "Ofansif futbolumuzda önemli bir görev üstlenerek gol atamamızda yardımcı olacak" dedi.

2 yıl için 3 milyon $

Kennet Andersson'un transferi için Bologna kulübüne 6 milyon dolar ödeyecek olan F.Bahçe, bu futbolcuya da 2 yıl için 3 milyon dolar verecek. Bu arada dün İstanbul'da kendine ev bakan Andersson, Kandilli'de bir sitede gördüğü villayı beğendi. Daha sonra Samandra'da takım arkadaşlarıyla tanışan yıldız futbolcu bugün imzadan sonra ülkesine gidecek. Andersson, Çarşamba günü tekrar İstanbul'a gelerek takımla birlikte ilk antrenmanına çıkacak.

24 yıl önce