|

Andre Ayew: Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim

Fenerbahçe, Swansea'den 1 yıllığına kiraladığı Andre Ayew'le resmi sözleşme imzaladı. Ganalı futbolcunun satın alma opsiyonunun sarı lacivertlilerde olduğu açıklanırken yıldız futbolcu basın toplantısında taraftarlara önemli mesajlar verdi.

Yeni Şafak
14:29 - 27/07/2018 Cuma
Güncelleme: 15:52 - 27/07/2018 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, sarı lacivertlilerde 20 numaralı formayı giyecek.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, sarı lacivertlilerde 20 numaralı formayı giyecek.

Fenerbahçe, Swansea'den 1 yıllığına kiraladığı Andre Ayew'le resmi sözleşme imzaladı. Futbol Direktörü Comolli, Ganalı yıldızın satın alma opsiyonunun kendilerinde olduğunu açıkladı. Ayew ise basın toplantısında önemli mesajlar verdi.

Davide Comolli imza töreninde Ayew'in satın alma opsiyonuyla kiralandığını duyurdu. İşte Comolli'nin sözleri;
  • "Ayew hücum hattımız için önemli bir takviye oldu. Cocu'nun da takımda görmek istediği isimlerin başına geliyordu. Bugün bireysel idman yapıp yarın takıma katılacak. Kendisi fit durumda, Swansea ile sezon başından bu yana çalışıyordu. Ayew bir yıl kiralık olarak forma giyecek, istediğimiz takdirde kadromuza katma opsiyonumuz bulunuyor."
Andre Ayew'in imza törenindeki sözleri;
  • "Beni heyecanlandıran şey, bu kulübün büyüklüğü. Kaç gol attacağımı söyleyemem. Çünkü benim tek amacım Fenerbahçe'nin sezon sonunda şampiyon olması. Yeni bir ülkeye geldim fakat bundan önce de birçok farklı takımda ve ülkede oynadım. Uyum sürecini çabuk atlatıp, faydalı olacağım. Damien Comolli, Fenerbahçe'de göreve geldiği gün beni aradı ve 'Büyük bir kulübe ve büyük bir projeye gelmek ister misin?' diye sordu. Ben de 'Evet' dedim."

  • Andre Ayew, 89 Premier Lig maçında 21 gol attı 12 de asist yapma başarısı gösterdi.


#​Andre Ayew
#Fenerbahçe
6 yıl önce