|

Andre Castro Başakşehir'in kıskacında

Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Portekizli orta saha oyuncusu Andre Castro'ya şampiyonluk yarışındaki Başakşehir Kulübü talip oldu.

Yeni Şafak ve
15:26 - 10/05/2017 الأربعاء
Güncelleme: 15:40 - 10/05/2017 الأربعاء
Yeni Şafak
Kasımpaşa'da bu sezon 34 resmi maça çıkan Castro, 7 gol attı, 5 de asist yaptı.
Kasımpaşa'da bu sezon 34 resmi maça çıkan Castro, 7 gol attı, 5 de asist yaptı.

Adı Süper Lig'in büyük takımlarıyla da anılan Kasımpaşalı futbolcu Andre Castro'ya şampiyonluk yarışındaki Başakşehir talip oldu.

Sezon sonunda Kasımpaşa kulübüyle sözleşmesi son bulacak olan Castro'nun İstanbul'da kalmak istediği öğrenilirken menajerinin özellikle İstanbul'daki kulüplerle görüşmeler yaptığı aktarıldı.

Kasımpaşa'nın yaptığı uzatma teklifine henüz yanıt vermeyen Castro'nun daha iyi bir sözleşme teklifi beklediği, bu yüzden de İstanbul ekibine imza atmadığı ifade edildi.

Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Başakşehir Kulübünün Andre Castro'nun transferi için istekli olduğu ifade edilirken futbolcunun Kasımpaşa ile yapacağı görüşmelerden sonra resmi görüşmelere başlanacağı aktarıldı.

  • Hatırlanacağı üzere Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, bugün yenisafak.com'a yaptığı açıklamada sözleşmesi bitecek Titi, Tunay ve Castro'ya teklif yaptıklarını ancak henüz geri dönüş olmadığını söylemişti.

#Başakşehir
#Andre Castro
#Kasımpaşa
٪d سنوات قبل