|

Andre Castro: Beşiktaş'a transferim gerçekleşmedi

Kasımpaşa'nın başarılı futbolcusu Andre Castro, transferiyle alakalı önemli bir itirafta bulundu. Portekizli futbolcu, 'Beşiktaş’a gitme durumum oldu. Benimle ilgilendiler. Fakat Kasımpaşa’da opsiyon vardı ve kullandılar. O yüzden buraya geldim' diye konuştu.

Yeni Şafak
09:29 - 8/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 06:43 - 8/08/2016 Pazartesi
Diğer
Andre Castro, 2013 yılında Porto'dan Kasımpaşa'ya kiralanmış 2014 yılında da 2 milyon euro karşılığında bonservisi alınmıştı.
Andre Castro, 2013 yılında Porto'dan Kasımpaşa'ya kiralanmış 2014 yılında da 2 milyon euro karşılığında bonservisi alınmıştı.

Kasımpaşa'nın Portekizli futbolcusu Andre Castro transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Porto'dan Kasımpaşa'ya kiralık olarak katıldığı dönemde Beşiktaş'a transfer olma ihtimali olduğunu aktaran Castro, eski takım arkadaşı Donk ile ilgili de ilginç mesajlar verdi.



İşte Castro'nun Fanatik'e verdiği röportajdan öne çıkanlar;



'Beşiktaş'la anlaşıyorduk'


  • “Her oyuncunun olduğu gibi benim de büyük hedeflerim var. Kiralık olarak buraya geldikten sonra Beşiktaş'a gitme durumum oldu. Benimle ilgilendiler. Fakat Kasımpaşa'da opsiyon vardı ve kullandılar. O yüzden buraya geldim. Bu sene kontratımın son senesi. Daha iyi takımlarda oynamak için elimden geleni yapacağım.”

'Telefonda anlattı'


  • “Donk, Galatasaray'da malesef çok iyi performans gösteremedi. Burada oynarken ben onun açıklarını kapatabiliyordum, ileri gittiğinde ben kalıyordum. Bu takıma orta saha güveliği sağlıyordu, aynı zamanda da Donk'a özgürlük veriyordu. Galatasaray'a gittikten sonra yaptığımız telefon konuşmalarında aynı şeyi söyledi hep. 'Senin gibi bir oyuncunun eksikliğini hissediyorum yanımda. Çünkü sen olmadan aynı şeyi yapmam çok mümkün olmuyor' dedi. Donk buradaki rahatlığı bulamıyor saha içerisinde. Biz çok iyi anlaşıyorduk ve taktik olarak takımı diri tutuyorduk.”

'İşi kolay değil'


  • “Galatasaray'da ya da Donk'un yanında benim tarzımda bir oyuncu olmaması onun istediklerini sahaya yansıtamamasındaki en büyük etken bence. İşi kolay değil. Çünkü herkes hücuma top taşıyabilecek seviyede ve daha fazla oyuncu sorumluluk alabiliyor. Telefonda da bu durumdan zorlandığını söylüyor. Bu yüzden sorun Donk'ta değil bence. Sanırım yanına benim gibi bir oyuncu lazım.”





#Beşiktaş
#Andre Castro
#Kasımpaşa
8 yıl önce