|

Andre Santos Fenerbahçe'ye transfer olmak istiyor

Sezon başında İsviçre ekibi FC Will 1900'den Boluspor'a transfer olan Brezilyalı sol bek Andre Santos için kulislerde çok ciddi bir iddia dolaşıyor. Sarı lacivertlilerde forma giyen ve şike davasından sonra Arsenal'e satılan futbolcunun devre arasında İstanbul'a gelebileceği belirtildi.

Yeni Şafak
13:15 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 10:30 - 8/11/2016 Salı
Yeni Şafak
Boluspor'da çıktğı 8 maçta 5 gol atan Andre Santos'un devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olabileceği konuşuluyor.
Boluspor'da çıktğı 8 maçta 5 gol atan Andre Santos'un devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Santos'un Karabükspor maçında Aziz Yıldırım'la görüşmesi transfer iddialarına sebep olmuştu. Boluspor'da sezona müthiş bir başlangıç yapan Brezilyalı futbolcunun sarı lacivertli formayı tekrar giymek istediği ifade edildi.



Sezon başında FC Wil 1900'den Boluspor'a transfer olan ve çıktığı 8 resmi maçta 5 gol atan futbolcu sosyal medyadan yaptığı hamlelerle isteğini açıkça belli ediyor. Sarı lacivertlilerin Kadıköy'de oynadığı maçları kaçırmamaya çalışan Santos son olarak Manchester United'la oynanan karşılaşmada tribündeydi. Çocuğuyla birlikte mücadeleyi takip eden başarılı futbolcu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda Fenerbahçe'ye büyük bir yer ayırıyor.



Andre Santos'un menajeri aracılığıyla sarı lacivertlilere transfer olasılığını sordurduğu iddia edilirken Fenerbahçe'nin bu transfere sıcak bakabileceği belirtiliyor.






Brezilyalı Andre Santos, son olarak Fenerbahçe'nin Manchester United'ı 2-1 yendiği karşılaşmayı Kadıköy'de takip etmiş ve sosyal medya hesabından bu mesajı paylaşmıştı.









#Fenerbahçe
#Andre Santos
#Boluspor
7 yıl önce