|

Andreas Beck İstanbul'da

Transferi iki gün önce borsaya bildirilen 28 yaşındaki yıldız, bugün sağlık kontrolünden geçirilecek ve siyah-beyazlı takımla 3 yıllık resmi sözleşme imzalayacak. Andreas Beck, Beşiktaş'ın yarın başlayacağı Almanya kampı kafilesine de dahil olacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/07/2015 суббота
Güncelleme: 02:41 - 4/07/2015 суббота
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın iki yıldır arayışta olduğu sağ beke transfer ettiği Andreas Beck, dün İstanbul'a ayak bastı. Almanya'nın Hoffenheim takımından transfer edilen, transferi iki gün önce tamamlanan 28 yaşındaki oyuncu, Atatürk Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. Alman yıldız, bugün sağlık kontrolünden geçirilecek ve yeni takımıyla saat 16.00'da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde resmi sözleşmeye imza atacak. Tesislerde teknik direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarıyla tanışacak olan Andreas Beck, Beşiktaş'ın yarın Almanya'nın Paderbon kentinde başlayacak yeni sezon kampına da dahil olacak. Siyah-beyazlılar, Almanya kampı için bugün bu ülkeye gidecek.



Kartal'da rota Dzsudzsak


Beşiktaş'ın orta saha transfer listesinin ilk sırasında bulunan Yevhen Konoplyanka'nın Sevilla'ya transferi sonrası, yönetim rotayı daha önce de temas kurulan Dinamo Moskova forması giyen Balazs Dzsudzsak'a çevirdi. Siyah-beyazlılar, stoper konusunda da Gremiolu Rhodolfo ve D.Moskovalı Douglas arasında gidip geliyor. Rhodolfo, bir adım öne çıkıyor.




#Yevhen Konoplyanka
#Beşiktaş
#Andreas Beck
9 лет назад