|

Andrew Goudelock'ın yeni takımı şaşırttı

Galatasaray Odeabank'ın transfer etmek istediği eski Fenerbahçeli Andrew Goudelock'ın İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'e imza atması şaşırttı. Fenerbahçeli taraftarların sarı-kırmızılılara imza atmak üzere olan eski oyuncusunu tehdit ederek imzadan vazgeçirdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
12:59 - 3/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:37 - 3/08/2016 Çarşamba
Diğer
Kariyerinde LA Lakers forması giyen Goudelock, 2014-15 sezonunda Fenerbahçe'de oynadı.
Kariyerinde LA Lakers forması giyen Goudelock, 2014-15 sezonunda Fenerbahçe'de oynadı.

Bir süredir Galatasaray Odeabank'ın gündeminde olan Andrew Goudelock, Maccabi Tel Aviv ile anlaşmaya vardığını sosyal medya hesabından açıkladı.



ABD'li şutör guardın sarı-kırmızılıların önerdiği paradan 100 bin dolar (1.2 milyon dolar) az veren İsrail ekibiyle anlaşması şaşırttı.



Vatan'ın aktardığına göre İsrail basını; 27 yaşındaki basketbolcunun sarı-kırmızılılar yerine Maccabi tercihinde eski takımı Fenerbahçe taraftarlarından aldığı yoğun ölüm tehditlerinin etkili olduğunu iddia etti. Bu iddiaların sahibi David Pick gelen tepkiler üzerine attığı tweeti silse de Goudelock'ın Galatasaray'a transfer olacağı haberlerinin çıkmasının ardından hem kendinin hem de eşinin sosyal medyadan ciddi anlamda taciz edilmesinin Maccabi Tel Aviv'e imza atmasında önemli rol oynadığı belirtildi.







#Andrew Goudelock
#Fenerbahçe
#Maccabi Tel Aviv
#Galatasaray
8 yıl önce