|

Anji''nin ana kadrosunun yarısı gitti

Anji''nin ana kadrosunun yarısını Lokomotiv Moskova satın aldı...

Cihan
00:00 - 21/08/2013 Çarşamba
Güncelleme: 13:41 - 21/08/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Anji''nin ana kadrosunun yarısı gitti
Anji''nin ana kadrosunun yarısı gitti

Rusya''nın Lokomotiv Moskova takımı, Anji''nin reform nedeniyle saltığa çıkardığı yıldız oyuncularının beşini satın aldı.

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova, Anji''nin reformunu fırsata çevirdi. Moskova ekibi Anji''nin ana kadrosunda yer alan beş yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı. Lokomotiv, Anji''nin oyuncularını saltığa çıkardığını açıklamasının ardından Aleksandr Kokorin, İgor Denisov ve Yuriy Jirkov''u aldığını duyurmuştu. Daha sonra Anjili Mubarak Bussufa''yı da aldığını açıklayan Moskova temsilcisi en son Lassana Diarra''yı da renklerine bağladı.

Lokomotiv Moskova aldığı oyuncuların maliyetlerini henüz açıklamazken transfer edilen oyuncuların piyasa değeri toplamda 70 milyon Euro olduğu belirtiliyor. Anji''nin kadrosunda hala kaliteli ve dünyaca tanımış oyuncular bulunuyor.

Anji''de yer alan önemli oyuncuların listesi ve piyasa değeri ise şöyle: "Vladimir Gabulov (Kaleci) – 6,5 milyon Euro, Carcela Gonzalez (Orta saha) – 4,5 milyon Euro, Odil Ahmedov (Orta saha) – 6 milyon Euro, Willian (Orta saha) – 35 milyon Euro, Christopher Samba (Orta saha) – 11 milyon, Euro Jucilei (Orta saha) - 11 milyon Euro, Samuel Eto''o (Forvet) - 27 milyon Euro, Lacina Traore (Forvet) – 16 milyon Euro."

11 yıl önce