|

Ankaraspor: 2 - Eskişehirspor: 0

Cihan
00:00 - 9/11/2008 Pazar
Güncelleme: 15:31 - 9/11/2008 Pazar
Yeni Şafak
Ankaraspor: 2 - Eskişehirspor: 0
Ankaraspor: 2 - Eskişehirspor: 0
Ankaraspor: 2 - Eskişehirspor: 0

Stat:

Yenikent ASAŞ


Hakemler:

Hakan Özkan, Ali Zağlı, Bahtiyar Birinci


Ankaraspor:

Senecky 6, Erhan 6, Muhammed 6, Batak 6, Uğur 6, Mehmet Çakır 7, Theo 6, Özer 5 (Dk. 86 Anıl ?), Adem 6, Bilal 4 (Dk. 65 Murat Tosun 3), De Nigris 4 (Dk. 65 Konate 7)


Eskişehirspor:

Sinan 5, Sezgin 4, Vucko 5, Tayfun 5, Murat 5, Emre Toraman 5, Poljak 5 (Dk. 90 Ahmet ?), Cumhur 5, Bülent 5 (Dk. 65 Abdullah 4), Anderson 4, Lourek 4 (Dk. 67 Özgür 4)


Goller:

Dk. 89 Konate, Dk. 90+3 Mehmet Çakır (Ankaraspor)


Sarı kartlar:

Dk. 35 Cumhur (Eskişehirspor), Dk. 61 Muhammed, Dk. 90+2 Konate, Dk. 90+3 Theo (Ankaraspor)


Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında ligin iki flaş ekibi Ankaraspor ile Eskişehirspor arasında oynanan karşılaşmanın son dakikasında Konate ve Mehmet Çakır'ın attığı gollerle Ankaraspor sahadan 2 - 0 galip ayrıldı.


Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında ligin iki flaş ekibi Ankaraspor ile Eskişehirspor arasında oynanan maçının ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.


6. dakikada gelişen Ankaraspor atağında, ceza alanında oluşan karambolde Bilal'in sert şutu defanstan döndü, Mehmet Çakır önünde kalan topu aşırtma bir vuruşla kaleye gönderdi, ancak kaleci Sinan son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.


36. dakikada gelişen Ankaraspor atağında ceza alanı önünde topla buluşan Mehmet Çakır sert vurdu meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.


İki takımın çabası da ilk yarıda gol getirmeyince devre 0 - 0 berabere tamamlandı.


İKİNCİ YARI




48. dakikada Ankaraspor atağında Mehmet Çakır sağ kanattan rakibini çalımlayarak korner çizgisine indi, ceza sahasına ortaladı ama savunmada Vucko son anda ayak koyarak Theo Weeks'den önce topu uzaklaştırdı.Sonrasında Özer bu kez sol tarafta topla buluştu arka direğe ortaladı ama savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.


62. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında Sezgin sağdan sürüklediği atakta rakibini geçti, çahrazda olmasına rağmen direkt kaleye vurdu, ancak kaleci Senecky son anda topu üstten kornere çeldi.


76. dakikada Ankaraspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Özer sağ kanattan korner çizgisine kadar indi, altıpas içine yerden ortaladı ama Kanote topa vuramadı. Sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.


78. dakikada gelişen Ankaraspor atağında Özer sağ çaprazdan ceza sahasına topu gönderdi, ancak altı pas içinde Konate ayak koyamayınca takımını bir golden etti.


89. dakikada Ankaraspor öne geçti. Bu dakikada ceza yayı içinde Anıl topla buluştu, sağ çaprazdaki Konate'ye pasını çıkardı, bu oyuncu da düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Sinan'ın sağından uzak direğin dibinden ağlara gönderdi: 1 - 0.


90+3'te Ankaraspor Mehmet Çakır'la farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada gelişen Ankaraspor atağında sağ çaprazdan yapılan ortada Konate'yi geçen topla penatı noktası önünde Mehmet Çakır buluştu ve bekletmeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2 - 0.


Karşılaşma 2 - 0 Ankaraspor'un üstünlüğünde sona erdi.

15 yıl önce