|

Antalya'dan '10 numara' transfer

Dünya yılıdızı Eto'o'yu transfer eden Antalyaspor, Atletico Mineiro takımında forma giyen Brezilyalı Guilherme Milhomem Gusmao ile prensipte anlaştı.

Yeni Şafak
10:57 - 27/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 08:02 - 27/08/2015 Perşembe
AA

Spor Toto Süper Lig' Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği galibiyetleri ile başlayan Antalyaspor, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Beyaz-kırmızılı ekip Atletico Mineiro'dan Brezilyalı Guilherme Milhomem Gusmao ile prensipte anlaştı.



Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, prensipte anlaşma sağladıkları Brezilyalı futbolcu Guilherme Milhomem Gusmao'nun 2 gün içinde Antalya'ya geleceğini söyledi. Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın kadrosuna 2 kişiyi daha katacaklarının müjdesini verdi.



Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Gencer, şöyle devam etti:


"Prensipte anlaştığımız, imza aşamasına geldiğimiz oyuncularımızdan biri Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Makoun. Kısa sürede imza törenini gerçekleştireceğiz. Diğer transferimiz ise '10 numara' transferi. 3 yıllık sözleşme konusunda ikna ettik. Bonservisiyle beraber alıyoruz. Yeni transferimiz Brezilyalı Guilherme Milhomem Gusmao 2 gün içinde Antalya'da olacak."



Beş futbolcuyla yollar ayrılıyor

Takımın iyi olması için nokta transferler yaptıklarını vurgulayan Gencer, "İlk iki maça baktık, takviye yapmamız gereken hangi noktalar varsa onları tamamlamaya çalışıyoruz. Eksiklerimizi ve fazlalıklarımızı göz önüne aldık ve bir plan yaptık. Transfer konusunda ciddi kararlar aldık. Bu doğrultuda Osman Çelik, Ahmet Aras, Koray Aslan, Erman Kılıç ve kaleci Hasan'dan kendilerine kulüp bulmasını istedik" diye konuştu.



#antalyaspor
#Guilherme Milhomem Gusmao
#transfer
#Gültekin Gencer
9 yıl önce