|

Antalyaspor, sil baştan yapacak

Antalyaspor'da, sezon sonu başta Necati, Tita ve kaptan Ömer Çatkıç olmak üzere tam 21 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

İha
00:00 - 6/05/2010 Perşembe
Güncelleme: 13:06 - 6/05/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Antalyaspor, sil baştan yapacak
Antalyaspor, sil baştan yapacak

Antalyaspor'da, sezon sonu başta Necati, Tita ve kaptan Ömer Çatkıç olmak üzere tam 21 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.


2009-2010 Turkcell Süper Ligi'nde, sezonu ilk 10 sırada bitirmeyi amaçlayan ve son haftalara hedefini gerçekleştirmek için avantajlı giren Antalyaspor'da, sezon sonu 31 Mayıs 2010 tarihinde 21 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Antalyaspor'da altyapıdan gelen oyunculardan Hasan Demir, Hüseyin Atalay, Zeki Yıldırım ve Musa Nizam'ın yanı sıra, Volkan Altın, Serge Djiehoua ve Pini Balili'nin ise sözleşmeleri 31 Mayıs 2011 tarihinde sona erecek.


NECATİ, TITA GİDİYOR, ÖMER KALMA TARAFTARI

Başta Necati Ateş, Tita (kiralık) ve kaptan Ömer Çatkıç olmak üzere, Kırmızı-beyazlı takımda 31 Mayıs 2010 tarihinde sözleşmesi sona erecek futbolcular ise Ali Zitouni, Erhan Güven (kiralık), Ertuğrul Arslan, Fatih Ceylan, Gürhan Gürsoy, Hakan Özmert, Hasan Sönmez, Kerim Zengin, Korhan Öztürk, Michael John Jedinak (kiralık), Orhan Ak, Polat Keser, Radoslav Batak, Sedat Ağçay, Şenol Can, Vahap Işık, Veysel Cihan ve Yalçın Ayhan.


Sezon sonu Erhan Güven Beşiktaş'a, Jedinak Gençlerbirliği'ne ve Tita ise Ankaraspor'a dönecek.


FUTBOLCULARDAN YÜKSEK ÜCRET TALEBİ

Önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için harekete geçen Antalyaspor'da ise öncelik iç transfere verildi. Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Hasan Akıncıoğlu, yönetici Erol Taşkoparan ve teknik direktör Mehmet Özdilek tarafından bir çok futbolcunun görüşmeye çağırıldığı ve kalıp kalmama yönünde görüşü istenen birçok futbolcunun olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

14 yıl önce