|

Antalyaspor-Trabzonspor: 1-1

Süper Lig’in 10. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor’la 1-1 berabere kalarak bu sezon ligdeki üçüncü beraberliğini aldı.

Yeni Şafak
17:47 - 27/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:18 - 27/10/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Burak Yılmaz penaltı bekliyor.
Burak Yılmaz penaltı bekliyor.


Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun başarılı iki takımı; Antalyaspor ile Trabzonspor Antalya'da karşı karşıya geldi. Geçen hafta sahasında Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Fırtına bu kez de Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçtan notlar
  • Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekipti. Üst üste şutlarla Onur Kıvrak'ın kalesini yoklayan kırmızı beyazlılar 15. dakikada golü buldu. Doukara'nın yaklaşık 30 metreden attığı harika şutta kaleci Onur Recep Kıvrak'ın sağından direğe çarpan top ağlarla buluştu. Böylece başarılı golcü, bu sezonki yüksek formunu devam ettirmiş oldu. 27. dakikada Cissokho'nun ceza sahası içinde Burak Yılmaz'a müdahalesini faul olarak değerlendiren hakem Yaşar Kemal Uğurlu, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Burak Yılmaz, kaleci Boffin'in sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Golcü isim bu sezonki 5. golüne imza atmış oldu.
  • 2. yarıda Antalyaspor ataklarında Onur çok önemli kurtarışlar yaptı ve mücadele 1-1 sona erdi. Üstüste 2. kez berabere kalan Trabzonspor 15 puana yükseldi. Sezonun flaş takımı Antalyaspor ise 17 puanla 4. sırada.

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Burak Yılmaz ceza alanı içinde yerde kaldı. VAR Sistemi'nde yapılan inceleme sonrası hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun pozisyonu izlemesine gerek görülmedi. Bu karar Trabzonsporlu taraftarlardan büyük tepki gördü.

İşte o pozisyon:





#Trabzonspor
#Antalyaspor
#Süper Lig
5 yıl önce