|

Antalyaspor'da transfer çalışmaları

Medical Park Antalyaspor Davraz''da çalışmalarına başlarken, iç ve dış transfer çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

İha
00:00 - 3/07/2013 Çarşamba
Güncelleme: 11:39 - 3/07/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Antalyaspor'da transfer çalışmaları
Antalyaspor'da transfer çalışmaları

Kırmızı-beyazlı takımda kaleye ve defansa yapılacak takviye için öne çıkan isimler Orduspor''un kalesini başarı ile koruyan Fornezzi ile Mersin İdman Yurdu''ndan sözleşmesini tek taraflı fes eden Joseph Boum oldu.

3.5 sezondur Mersin İdman Yurdu'nda oynayan Joseph Boum ile ilk temas eski Teknik Direktör Mehmet Özdilek döneminde kurulmuştu. Boum, Özdilek'in alternatif transferleri arasında yer alıyordu. Mersin İdman Yurdu ile sözleşmesini parasını zamanında alamadığı için tek taraflı fesih eden ve bonservisi elinde bulunan Boum ile kırmızı-beyazlı takımın anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.24 yaşındaki Boum stoperde oynuyor ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.

KALEYE, SOSO FORNEZZİ GEÇİYOR

Geçtiğimiz iki sezon Orduspor''un kalesini başarı ile koruyan Fornezzi, Mehmet Özdilek döneminde transfer edilmiş futbolcu ile protokol imzalanmıştı. Slovenyalı kalecinin Antalyaspor''da oynamak istemesinden dolayı protokolü bozmadığı ve birkaç gün içerisinde Antalya''ya gelerek kırmızı-beyazlı takımın kampına katılacağı öğrenildi.

Bonservisi elinde olan 1.92 boyundaki Fornezzi, uzun boyunun yanı sıra refleksleri ile dikkat çekiyor.

SERKAN BALCI İSTANBUL''A DÖNDÜ

Prensipte iki yıllık anlaşma sağlanan Serkan Balcı, eşyalarını almak için İstanbul'a geri döndü. Tecrübeli futbolcu Cuma günü Antalya'ya gelecek ve MedicalPark Antalya Hastanesinde sağlık kontrolü yapıldıktan sonra Davraz kampına katılacak.

Trabzonspor'da 6 sezon oynayan 30 yaşındaki futbolcu, daha önce de Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'nde forma giymişti.

DAVRAZ KAMPI BAŞLADI

MedicalPark Antalyaspor futbol takımının Isparta Davraz neşe içinde başladı. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde Kırmızı-beyazlı takımın kamp kadrosu şu futbolculardan oluştu;

Hakan Arıkan, Koray Arslan, Nikola Zizic, Deniz Barış, Musa Nizam, Emre Güngör, Mehmet Sedef, Ergün Teber, İbrahim Dağaşan, Zeki Yıldırım, Hüseyin Atalay, Emre Akbaba, Uğur İnceman, Petr Janda, Murat Duruer, İsmail Aissati, Promise Isaac, Emrah Başsan, Lamine Diarra,

Emre Torun, Lokman Gör ve alt yapıdan Ahmet Özden yer alırken, Tita ve Sammy, kampa daha sonra katılacak. Geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyitspor'da oynayan Deniz Aslan ile Manavgat Evrensekispor'da forma giyen İlyas Yılmazer sağlık muayenelerinden geçmelerine rağmen kadroda yer almadı.

11 yıl önce